• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Seikkailija Dora

Seikkailija Dora on yhdysvaltalainen animaatiosarja, jonka ovat luoneet Chris Gifford, Valerie Walsh Valdes ja Eric Weiner ja joka kantaesitti Nickelodeonissa 14. elokuuta 2000. Sarjan tuottaa Nickelodeon Animation Studio.

Sarja kertoo Dora Marquezista, seitsemänvuotiaasta Latina-tytöstä, rakkaudella aloittaa tehtävissä, jotka liittyvät aktiviteettiin, johon hän haluaa osallistua, tai paikkaan, johon hän haluaa mennä, sekä puhuvan purppuran repun ja antropomorfisen apinan kumppanina kutsutaan Saappaiksi (nimetty rakkaan punaisen saapasparinsa mukaan). Jokainen jakso perustuu sarjaan syklisiä tapahtumia, jotka tapahtuvat matkan varrella Doran matkoilla, sekä esteitä, jotka hän ja Boots joutuvat voittamaan, tai arvoituksia, jotka heidän on ratkaistava (yleisön "avulla") arvoitusten, englannin kielen tai laskun yhteydessä. Yleisissä rituaaleissa voi esiintyä Doran kohtaamisia Swipperin kanssa, joka on kaksijalkainen, antropomorfinen naamioitu varas, jonka muiden omaisuuden varastaminen on estettävä neljännellä seinää rikkovalla vuorovaikutuksella katsojan kanssa. Lopettaakseen Swiperin Doran on sanottava "Swiper don't steal" kolme kertaa. Mutta silloin, kun Swiper varastaa muiden omaisuutta, katsoja haastetaan auttamaan Saappaita ja Doraa löytämään varastetut tavarat. Toinen este on kohtaaminen toisen ohjelman antagonistin kanssa. "Grumpy Old Troll", joka asuu sillan alla, jonka Doran ja Bootsin on ylitettävä, haastaa heidät arvoituksella, ennen kuin antaa menneisyyden ratkaista katsojan avulla. Yleisö tunnetaan jokaisessa jaksossa näytetyn neljännen seinän jatkuvasta rikkomisesta, ja sillä on yleensä kaksi ensisijaista maamerkkiä, jotka on läpäistävä ennen kuin Dora pääsee määränpäähänsä, ja yleensä haastetaan matkoilla peleillä tai palapeleillä. Jakso päättyy aina siihen, että Dora saavuttaa menestyksekkäästi paikan ja laulaa "We Did It!" laulu, jossa Boots voittaa.

TV-erikoistarjouksia on lähetetty useaan otteeseen sarjasta, jossa tavallisten jaksojen tavanomaisia ​​tapahtumia muutetaan, uhkaillaan tai korvataan. Yleensä mainitut erikoistarjoukset antavat Doralle suuremman, oikullisemman seikkailun kuin tavallisesti tai maagisen tehtävän, joka on täytettävä, tai ehkä jopa tarjoavat sarjan erilaisia ​​seikkailuja saappaille ja Doralle matkustamiseen. Heille voidaan esittää epätavallinen, vaikea tehtävä (kuten auttaa Swiperia hänen pyrkimyksissään poistaa Joulupukin tuhma luettelo), joka ei yleensä näy keskimääräisissä jaksoissa, tai haastaa Doran tavoitteeseen, joka on saavutettava (kuten vapauttaa vangittu merenneito ). Joskus erikoisuuksiin on sisältynyt uusien hahmojen debyytti, kuten Doran supervoimakkaiden kaksos sisarusten syntymä ja lumottujen antropomorfisten tähtien esittely, jotka ovat Doran mukana monissa tehtävissään.

Tuote on lisätty ostoskoriisi