• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Räyhä-Ralf

Räyhä-Ralf on vuoden 2012 amerikkalainen 3D-animaatiokomedia, jonka on tuottanut Walt Disney Animation Studios ja julkaissut Walt Disney Pictures. Se on 52. Disneyn animaatioelokuva. Elokuvan ohjasi Rich Moore ohjaaja debyyttinsä, joka ohjasi myös Simpsonien, Kriitikon ja Futuraman jaksot, ja käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Phil Johnston ja Jennifer Lee Moore, Johnston ja Jim Reardon tarinasta.

John Lasseter toimi päätuottajana. Elokuva sisältää John C.Reillyn, Sarah Silvermanin, Jack McBrayerin ja Jane Lynchin äänet ja kertoo tarinan samannimisestä arcade-pelikoneesta, joka kapinoi "paha-kaveri" -rooliaan vastaan ​​ja unelmoi tulla sankariksi.

 

Räyhä-Ralf kantaesitti El Capitan -teatterissa 29. lokakuuta 2012 ja meni yleensä ulos 2. marraskuuta. Elokuva oli kriittinen ja kaupallinen menestys, ja se keräsi 471 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti 165 miljoonan dollarin budjettiin verrattuna ja voitti Annie-palkinnon parhaasta animaatioelokuvasta sekä sai ehdokkaita Golden Globe- ja Oscar-palkinnoista parhaasta animaatiosta. Elokuva julkaistiin Blu-ray- ja DVD-levyillä 5. maaliskuuta 2013.

 

Se on ensimmäinen osa Röjar-Ralph-elokuvasarjaa. Jatko, Räyhä-Ralf kaatuu Internetiin, julkaistiin 21. marraskuuta 2018.

 

Kun Litwaks Family Fun Center & Arcade sulkeutuu yöllä, eri videopelihahmot jättävät normaalin roolinsa pelissä ja viipyvät virtanauhassa. Räyhä-Ralf, Fixes Felix Jr. -pelin antagonisti, suljetaan hänen muiden hahmoja pelin konna, kun taas päähenkilö Felix ylistetään ja palkitaan mitalilla. Kun pelin asukkaat ovat sulkeneet Ralfin pois kolmekymmentä syntymäpäivästään, hän lähtee voittamaan mitalin itselleen saadakseen kunnioitusta naapureistaan. Felix on huolissaan siitä, että Ralf on "mennyt Turbo" -termiin, joka keksittiin, kun surullisen kilpa-autohahmo Turbo yritti ottaa haltuunsa RoadBlastersin, mikä johti molempien pelien pelaamiseen.

 

Ralf oppii saavansa mitalin ensimmäisen persoonan ampujalta, Hero's Duty. Keskeytettyään pelisession Ralfspeletin majakka kuoriutuu ja saa mitalin vain kuoriakseen Cy-Bugin, vaarallisen hirviön. Ralf ja Cy-Bug törmäävät pelistä käynnistettyyn pakopaikkaan ja törmäävät Sugar Rushiin, karkkia-aiheiseen kartingpeliin. Ralfin puuttuessa hänen näytelmänsä on merkitty estäväksi ja kasvot katkaistaan. Felix yrittää löytää sankarin tehtävän ja liittoutua pelin sankaritar, kersantti Calhounin kanssa hakemaan Ralfin ja Cy-Bugin.

 

Pieni tyttö, Vanilla von Schweetz, varastaa Ralfin mitalin ostaakseen yökilpailuun, joka määrittää, mitkä hahmot voidaan pelata seuraavana päivänä, mutta sokerirushin hallitsija King Candy kieltää häntä kilpailemasta, koska hänellä on häiriö, joka aiheuttaa hänet teleportoitua epäsäännöllisesti. Ralf ja Vanilja sopivat työskentelevänsä yhdessä saadakseen mitalinsa ja auttaakseen häntä voittamaan kilpailun. He rakentavat kartan ja piiloutuvat keskeneräiselle Diet Cola -vuorelle, jossa Ralf opettaa häntä ajamaan.

 

King Candy hakkaa pelikoodin saadakseen Ralphin mitalin ja tarjoaa sen Ralfille vastineeksi estää Vanillaa kilpailemasta. Hän väittää, että jos Vanilla voittaa ja tulee pelattavaksi, hänen ongelmansa on, että Sugar Rush on kytketty irti; koska hän ei voi poistua pelistä ongelmiensa vuoksi, Vanilla kuolee kun King Candy ja hänen aiheensa joutuvat kodittomiksi pelihallissa. Ralf on vastahakoisesti samaa mieltä ja tuhoaa Vanillan kartan. Hänen sydämensä murtuu, hän selittää, että hän "todella on paha kaveri" ja ahdistus loppuu. Kun hän palaa peliin, joka on evakuoitu odottaessaan katkaisua seuraavana aamuna, Ralf Vanilla huomaa kuvan Sugar Rush -kaapin sivulla ja huomaa, että hänen oli tarkoitus olla pelattava hahmo, ja se selitetään Ralf kuningas Candy teki hänet ensisijaisesti poistettuaan koodinsa.

 

Samaan aikaan Felix ja Calhoun Sugar Rush etsivät Ralphia. Felix rakastuu Calhouniin, mutta hän hylkää hänet, kun hän tahattomasti muistuttaa häntä myöhäisestä sulhasestaan, jonka Cy-Bug murhasi heidän hääpäivänään. Felix vangitaan myöhemmin King Candyn linnaan, mutta Ralf vapauttaa hänet ja Vanillan, ja Felix korjaa kartan. Calhoun löytää maanalaisesta joukosta Cy-Bug-munia, joka kuoriutuu ja alkaa syödä peliä.

 

Vanilla osallistuu kilpailuun, mutta King Candy hyökkää häntä vastaan. Vanillan ongelman vuoksi hänestä poistetaan madot Turbo, joka otti haltuunsa Sugar Rushin ja ajoi Vanillan päähenkilöksi. Vanilja liukuu paeta Turbo, joka sitten syö Cy-Bug. Ralph, Felix ja Calhoun evakuoivat pelin, mutta Vanilla on loukussa ongelmiensa takia. Kun Calhoun huomauttaa, että majakat voivat houkutella ja tuhota Cy-Bugeja kuten Hero's Duty -sovelluksessa, Ralf päättää saada Diet Cola -vuoren puhkeamaan ja jäljittelemään majakan. Ralf joutuu kohtaamaan Turbon, joka on nyt sulautunut Cy-Bugiin, joka syö hänet. Ralf saa kallion puhkeamaan ja putoaa syvyyteen uhraamaan itsensä, mutta Vanilla pelastaa hänet häiriintyvällä kyvyllä. Tulivuoren majakka houkuttelee ja tuhoaa pysyvästi Cy-Bugeja ja Turboa.

 

Vanilla ylittää maalilinjan, käynnistää Sugar Rushin uudelleen ja palauttaa pelin päähenkilön prinsessa Vanillan aseman ja muistin, mutta säilyttää kimaltelevan kykynsä. Ralf ja Felix palaavat kotiin ja heidän pelinsä tallennetaan. Felix ja Calhoun menevät naimisiin. Vaniljasta tulee suosittu pelattavana hahmona, ja sisältöä Ralf saa kunnioitusta kavereiltaan.

Tuote on lisätty ostoskoriisi