• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Peppa Pig

peppa pig on brittiläinen animoitu tv-sarja, joka on tarkoitettu esikouluikäisille lapsille. Sen on ohjannut ja tuottanut Astley Baker Davies yhteistyössä Entertainment One, Nick Jr. ja Channel 5. Esitys pyörii antropomorfisen sika Peppan sekä hänen perheensä ja ystäviensä ympärillä.

Näyttely esitettiin alun perin 31. toukokuuta 2004, ja vuodesta 2019 lähtien on ollut kuusi sarjaa, joista viimeisin alkoi ilmestyä helmikuussa 2019 Isossa-Britanniassa. Sarjaa näytetään 180 alueella, mukaan lukien Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Lähetyksiä lähetetään myös Nick Jr. Nick-lohkossa 15. marraskuuta 2013.

31. joulukuuta 2019 Hasbro Entertainment osti yhden, mukaan lukien Peppa Pig -sarja, 3,8 miljardin dollarin kaupalla.

31. tammikuuta 2020 Harley Bird ilmoitti eroavansa peppa pig roolista.

Peppa Pig on lastenohjelma, joka lähettää kanavaa 5 ja Nick Jr. Isossa-Britanniassa Nickelodeon / Nick Jr. Yhdysvalloissa ABC 4 Kids Australiassa ja Discovery Kids Latinalaisessa Amerikassa, mukaan lukien Brasilia. Jokainen jakso on noin viisi minuuttia pitkä. Esitys pyörii antropomorfisen sian Peppa Pig ja hänen perheensä ja ystäviensä ympärillä. Jokainen hänen ystävänsä on erilainen eläinlaji. Gretan ystävät ovat hänen ikäisensä ja Peppan nuoremman veljen George ystävät ovat hänen ikäisiä. Jaksoihin sisältyy yleensä jokapäiväisiä toimintoja, kuten osallistuminen leikkiryhmään, uinti, isovanhempien, serkkujen vierailu, leikkikentälle meneminen tai pyöräily.

Hahmot käyttävät vaatteita, asuvat taloissa ja ajavat autoja, mutta heillä on silti tiettyjä ominaisuuksia, joihin eläimet perustuvat. Peppa Pig ja hänen perheensä kuorsaavat kuin siat keskusteluissa, joissa he puhuvat englantia, ja muut eläimet antavat äänensä puhuessaan, ja joillakin on muita ominaisuuksia, kuten kanin perheen äänimerkki ja porkkanan nauttiminen. Kanit ovat myös ainoa poikkeus ihmismaisen asuinpaikan sääntöihin, koska he elävät kukkulan reikässä, vaikka siinä on ikkunat ja se on sisustettu samalla tavalla kuin muut talot. Hahmot myös punastuvat hämmentyneenä ja suussaan ilmaistaan ​​muita tunteita, kuten surua, onnea, ärsytystä, hämmennystä ja sekavuutta. Vaikka päähenkilöt - enimmäkseen nisäkkäät - ovat antropomorfisia, ne eivät ole muita eläinhahmoja, kuten Tiddle-kilpikonna, Polly Parrot ja ankat. Sarjan kertoja John Sparkes vahvistaa toimintaa ja huumoria ja sanoo esimerkiksi "Voi, rakas", kun tapahtuu jotain valitettavaa (kuten George alkaa itkeä) tai "Varo!" kun hahmo tekee jotain epävarmaa (kuten Greta ajaa pyörällä näkemättä minne menossa).

Ensimmäinen 52 viiden minuutin jakson sarja esitettiin Channel 5: llä 31. toukokuuta 2004, ja se kantaesitettiin osana Cartoon Networkin Tickle-U: n esikoulun televisio-ohjelmalohkoa 22. elokuuta 2005 ja esitettiin uudelleen amerikkalaisten näyttelijöiden kanssa. Joulukuussa 2007 sarja on esillä Nick Jr. (aiemmin Noggin) Yhdysvalloissa alkuperäisen brittiläisen nastan kanssa. Se näkyy myös Nick Jr. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Portugalissa, Italiassa, Benelux-maissa, Skandinaviassa ja Australiassa. Taiwanissa näyttelyn voi nähdä Playhouse Disneyssä. Toinen 52 jakson sarja alkoi Channel 5: llä 4. syyskuuta 2006, ja Cecily Bloom korvasi Lily Snowden-Fine'n Peppana muiden roolimuutosten ohella. Kolmas sarja alkoi ilmestyä Channel 5 -pelilohkossa Milkshake! 4. toukokuuta 2009 Harley Bird korvaa Cecily Bloomin ja Lily Snowden-Finein Gretana.

Tuote on lisätty ostoskoriisi