• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

muki Batman

Jumalallinen on kuollut. Void lähestyy. Ja valtuudet makaavat sisällä olet pian heräämään. Taistelun Divinity on alkanut. Valitse viisaasti ja Trust säästeliäästi; pimeys vaanii sisällä jokaisen sydämen.

Kuka sinä olet?

lihaa syövät tonttu, keisarillinen Lizard tai Undead, riisi haudasta? Tutustu miten maailma reagoi eri kuka - tai mikä - olet.

On aika uudelle Divinity!

kerätä oman puolueen ja kehittää suhteita kumppanisi. Räjähdys vastustajat syvässä, taktinen, vuoropohjainen torjumiseksi. Käytä ympäristöä aseena, käyttö korkeus eduksesi, ja manipuloida elementit themeselves sinetöidä voitto.

Ascend kuin hyvä, että Rivellon niin kipeästi kaipaa.

Tutustu laaja ja kerroksellinen maailma Rivellon yksin tai puolue jopa 4 pelaajaa drop-in / drop-out osuuskunta pelata. Mennä minne tahansa, anna ideoille, ja tutkia loputon tapoja vuorovaikutuksessa maailmaan. Beyond Rivellon, siellä on enemmän tutkittavaa upouusi PvP ja Game Master tilat.

Valitse rotu ja alkuperä. Valitse 6 ainutlaatuinen alkuperäinen merkkiä withtheir omia taustoja ja tehtäviä, tai luoda oman ihmisenä, Lizard, Elf, kääpiö tai Undead. Kaikki valinnat on seurauksensa.

Unlimited vapautta tutkia ja kokeilla. Mene minnekään, puhua kenellekään, ja vuorovaikutuksessa kaiken! Tappaa NPC uhraamatta edistymistä, ja puhu kaikki eläimet. Jopa haamut voi olla piilossa salainen tai kaksi?

Uuden sukupolven vuoropohjainen torjumiseksi. Räjähdys vastustajat alkuaine yhdistelmiä. Käytä korkeus eduksesi. Master yli 200 taitoa 12 taitoa kouluissa. Mutta varokaa - pelin AI 2.0 on kaikkein kiero Invention tasalla.

Jopa 4 pelaajan online ja jaetun ruudun moninpelin. Pelata kavereiden verkossa tai paikallisessa jaetun ruudun täydellä ohjaimen tuki.

bingoemäntä tila: Ota seikkailuja seuraavalle tasolle ja veneen omia tarinoita bingoemäntä tila. Lataa fan-made kampanjat ja modit Steam Workshop.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1685

Tuote on lisätty ostoskoriisi