• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Lord of the rings

The Lord of the Rings on elokuvasarja kolmesta eeppisestä fantasiaseikkailuelokuvasta, jonka on ohjannut Peter Jackson ja joka perustuu J. R. R. Tolkienin kirjoittamaan romaaniin. Elokuvilla on alaotsikot The Fellowship of the Ring (2001), The Two Towers (2002) ja The King of Return (2003).

Tuottaja ja levittäjä New Line Cinema yhdessä WingNut Filmsin yhteistuotannon kanssa on kansainvälinen yritys Uuden-Seelannin ja Yhdysvaltojen välillä. Elokuvissa on mukana näyttelijöitä Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Andy Serkis ja Sean Bean .

Elokuvat tapahtuvat Keski-Maan kuvitteellisessa maailmassa, ja ne seuraavat Hobbit Frodo Bagginsia, kun hän ja Fellowship aloittavat pyrkimykset tuhota Yksi rengas varmistaakseen sen valmistajan, Dark Lord Sauronin tuhoutumisen. Yhteisö jakautuu lopulta ja Frodo jatkaa etsintää uskollisen kumppaninsa Samin ja petollisen Gollumin kanssa. Samaan aikaan Aragorn, joka on karkotettu Gondorin valtaistuimelle, yhdistää voimansa Legolasin, Gimlin, Boromirin, Merryn, Pippinin ja velhon Gandalfin kanssa kerätäkseen Keski-Maan vapaat kansat Ring-sodassa auttamaan Frodoa häiritsemällä Sauronin huomiota.

Kolme elokuvaa kuvattiin samanaikaisesti ja kokonaan Jacksonin kotimaassa Uudessa-Seelannissa 11. lokakuuta 1999 - 22. joulukuuta 2000, ladattuna vuosina 2001-2004. Se oli yksi suurimmista ja kunnianhimoisimmista elokuvaprojekteista, jonka budjetti on koskaan ollut. 281 miljoonaa dollaria. Sarjan ensimmäinen elokuva sai ensi-iltansa Lontoon Odeon Leicester Squarella 10. joulukuuta 2001; toinen elokuva sai ensi-iltansa Ziegfeld-teatterissa New Yorkissa 5. joulukuuta 2002; kolmas elokuva sai ensi-iltansa Wellingtonin suurlähetysteatterissa 1. joulukuuta 2003. Kunkin elokuvan laajennettu painos julkaistiin kotivideossa vuoden kuluttua teatterin julkaisemisesta.

Sormusten herraa pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista elokuvasarjoista. Se oli valtava taloudellinen menestys, ja se on kaikkien aikojen tuottoisimpia elokuvasarjoja, joiden maailman tuotot ovat 2,981 miljardia dollaria. Jokainen elokuva sai kriitikoiden ylistämän ja sai kiitokset, ja sarja voitti 17 Oscar-ehdokkuudestaan.

Sormuksen veljeys

Sormusten herra: Sormuksen yhteisö

Keskiajan toisella aikakaudella tonttujen, kääpiöiden ja miesten herrat saavat voimarenkaita. Jos he eivät tunne heitä, pimeä lordi Sauron väärentää yhden renkaan Doom-vuorella ja laittaa suuren osan voimastaan ​​hallitsemaan muita renkaita, jotta hän voi valloittaa Keski-Maan. Viimeinen miesten ja tonttujen liitto taistelee Sauronin voimia vastaan ​​Mordorissa. Gondorin Isildur haavoi Sauronin sormen ja sormuttaa sen tuhoamalla hänen fyysisen muodon. Sauronin ensimmäisen tappion myötä alkaa kolmannen maan ikä. Sormuksen vaikutus turmelee Isildurin, joka pitää sitä itsestään selvänä. Myöhemmin orkit tappavat Isildurin ja rengas katoaa joessa 2500 vuoden ajan, kunnes Gollum löytää sen viiden vuosisadan ajan. Sormuksen löytää sitten hobitti nimeltä Bilbo Baggins, joka ei ole tietoinen sen historiasta.

Kuusikymmentä vuotta myöhemmin Bilbo juhlii 111. syntymäpäiväänsä Shiressä ja tapasi vanhan ystävänsä, velhon Gandalf Greyn. Bilbo paljastaa aikovansa jättää Shiren viimeiseen seikkailuun ja jättää perintönsä, mukaan lukien renkaan, veljenpoikansa Frodon vastuulle. Gandalf tutkii rengasta, löytää sen todellisen luonteen ja saa selville, että Sauronin joukot vangitsivat ja kiduttivat Gollumin ja paljasti kuulustelussa kaksi sanaa: "Shire" ja "Baggins". Gandalf palaa ja varoittaa Frodoa lähtemään Shirestä. Kun Frodo lähtee ystävänsä, puutarhuri Samwise Gamgeen, kanssa, Gandalf matkustaa Isengardiin tapaamaan velho Sarumania, mutta saa tietää, että hän on liittynyt Sauronin kanssa, joka on lähettänyt yhdeksän kuollutta Nazgûl-palvelijaansa etsimään Frodoa.

Frodo ja Sam yhdistyvät muihin harrastuksiin Merry ja Pippin, ja he välttävät Nazgûlia ennen saapumistaan ​​Breeen, missä heidän on tarkoitus tavata Gandalf. Mutta Gandalf ei koskaan saavu, kun Saruman on vanginnut hänet. Hobitteja avustaa sitten Rider nimeltä Strider, joka lupaa saattajan heidät Rivendelliin; Nazgûl kuitenkin väijyttää heitä Weathertopissa, ja heidän johtajansa Witch-King tapaa Frodon Morgul-terällä. Arwen, keiju ja Striderin sulhanen, etsii Striderin ja pelastaa Frodon ja vaatii jokiveden lakaista Nazgûlin. Hän vie hänet Rivendelliin, missä tontut parantavat hänet. Frodo tapaa Gandalfin, joka pakeni Isengardilta Gwaihir Ison Kotkan avulla pyytämällä häneltä koi. Sinä iltana Strider yhdistyy Arwenin kanssa ja he vahvistavat rakkautensa toisiaan kohtaan.

Arwenin isä, lord Elrond, tajuaa, että sekä Sauron että Saruman ovat tulossa rengasta varten, ja päättää pitää sen Rivendellissä pitkään. Hänellä on tonttujen, miesten ja kääpiöiden neuvosto, joka osallistui myös Frodoon ja Gandalfiin, jotka päättävät, että rengas on tuhottava Doom-vuoren tulipalossa. Frodo ottaa vapaaehtoisesti vastaan ​​renkaan yhdessä Gandalfin, Samin, Merryn, Pippinin, Elf Legolasin, Dwarf Gimlin, Gondorin Boromirin ja Striderin kanssa, joiden paljastetaan olevan Aragorn, Isildurin perillinen ja Gondorin laillinen kuningas.

Tuote on lisätty ostoskoriisi