• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Liisa ihmemaassa

Liisa ihmemaassa -tuotteiden avulla voit pysyä hattujen valmistajan surrealisessa teejuhlissa tai Hearts Kingdomin padossa ikuisesti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kotisi löytämisestä uudelleen. Käyttämällä tämän tavaran tuotevalikoimaa voit kokea hieman outoa ihmemaa ja luoda uudelleen sekä elokuvan suosikkikohtaukset että antaa itsesi uppoutua elokuvan mysteereihin ja hulluuteen.

Lewis Carroll tai Charles Lutwidge Dodgson, sellaisena kuin häntä todella kutsuttiin, kertoi meille tarinan Alicesta, varakkaasta tytöstä, joka putoaa kummallisimpaan maailmaan kaninreiän kautta. Tässä ylösalaisin uudessa elämässä hän kohtaa monia outoja olentoja epätoivoisissa yrityksissään löytää tiensä takaisin kotiin.

Esineiden kerääminen tietystä kokoelmasta tai tietystä teemasta on toistuva ammatti, joka houkuttelee monia Alice in Wonderland -faneja. Disneyn ensimmäisen tulkittu versio klassisesta teoksesta vuonna 1951 ja elokuvasovitus 59 vuotta myöhemmin, tästä fantasiatarinasta löytyy laaja valikoima Alice in Wonderland -tuotteita, joka ei koskaan mene vanhentuneeksi. Hahmoilla, kuten Cheshire-kissa, hullu hattuja, lintu Dodo ja valkoinen kani, voit helposti luoda viileän ja houkuttelevan ympäristön elokuvakokoelmallasi.

Monet ihmiset päättävät vaihtaa tuotteita Alice in Wonderland -tuotteistaan ​​muiden keräilijöiden kanssa, ja toiset pukeutuvat jopa suosikkihahmoonsa fantasiamessuilla, kuten Comic-Con ja SciFi-messut. Alice in Wonderland on myös toistuva suosikki, kun se alkaa lähestyä Halloweenia ja on täydellinen teema syntymäpäiväjuhlille - tai miksi ei inspiraationa hääpöydän kattaukselle? Näissä tilanteissa Alice in Wonderland -tuotteet sopivat täydellisesti koristeeksi ja lisäävät hieman ylimääräistä taikuutta, kun haluat lisätä tunnelmaa juhlissa.

Lewis Carrollin fantasiaromaanien, Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glassin ja Walt Disneyn samannimisen 1951 -elokuvan innoittamana elokuva kertoo tarinan yhdeksäntoista vuotiaasta Alice Kingsleighistä, jonka kerrotaan pystyvän palauttamaan valkoisen kuningattaren valtaistuimelleen Mad Hatterin avulla. Hän on ainoa, joka voi tappaa Jabberwockyn, lohikäärmeen kaltaisen olennon, jota hallitsee punainen kuningatar ja joka terrorisoi maan asukkaita. Tässä tilanteessa Alice taistelee punaisen kuningattaren kanssa suojellakseen maailmaa.

Alice in Wonderland tuotti Walt Disney Pictures ja ampui Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Elokuva sai ensi-iltansa Lontoossa Odeon Leicester Squarella 25. helmikuuta 2010, ja se julkaistiin Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa Disney Digital 3D-, RealD 3D- ja IMAX 3D -muotojen kautta sekä perinteisissä teattereissa 5. maaliskuuta 2010. Se on myös toiseksi tuottoisin elokuva 2010.

Alice Ihmemaassa sai vaihtelevia arvosteluja, kun heidät vapautettiin; Elokuvaa arvostettiin visuaalisen tyylin, pukujen, nuottien ja erikoistehosteiden vuoksi, mutta sitä kritisoitiin kertomuskontekstin ja synkän sävyn puutteesta. Se sai kolme ehdokasta 68. Golden Globe Awards -palkinnossa, mukaan lukien paras elokuva - musikaali tai komedia. 83. Oscar-palkinnossa Alice in Wonderland voitti parhaan taiteellisen ohjauksen ja parhaan pukusuunnittelun, ja hänet nimitettiin myös parhaista visuaalisista tehosteista. Elokuva tuotti yli 1,025 miljardin dollarin lippumyynnin ja siitä tuli kaikkien aikojen viidenneksi eniten tuottanut elokuva.

Vaikka Alice Ihmemaassa ei olekaan ensimmäinen elokuva yleensä, se aloitti vihreiden live-satujen ja fantasiaelokuvien trendin, erityisesti Walt Disney Studiosilta. Jatko, otsikkona Alice Through the Looking Glass, julkaistiin 27. toukokuuta 2016.

Vuonna 1871 19-vuotias Alice Kingsleigh osallistuu puutarhajuhliin lordi Ascotin kartanolla, joka on kummallisen toistuvan unen vaivaama ja suree isänsä menetystä. Siellä hän kohtaa Lord Ascotin pojan, Hamishin, toivomattoman avioliittoehdotuksen ja sen yhteisön tukahduttavat odotukset, jossa hän asuu. Hän ei ole varma, miten edetä, hän seuraa kania, jolla on sininen liivi ja taskukello, ja putoaa isoon kaninreikään puun alla. Hän astuu pieneen oveen juomalla pullosta, jossa on merkintä "Juo minut" (kutsutaan Pishsalveriksi) ja ilmestyy metsässä maagisessa paikassa nimeltä Wonderland, jossa häntä tervehtii valkoinen kani, makuusali, Dodo, Talking Kukat ja identtiset kaksoset nimeltä Tweedledee ja Tweedledum, jotka kaikki tietysti tuntevat hänet. Alice ehdottaa, että koko asia on unelma, kun taas muut keskustelevat siitä, onko Alice "oikea Alice", jonka täytyy tappaa punainen kuningatar Jabberwocky Frabjous-päivänä ja palauttaa valkoinen kuningatar (joka on punaisen kuningattaren sisar) valtaan, kuten Absolem the Sininen toukka ja hänen Oraculum (rullaa muistuttava kalenteri, joka kertoo Wonderlandin tarinan ja tulevaisuuden). Ryhmää väijyttää sitten ahne peto nimeltä Bandersnatch ja Punaisten ritarien niminen pelikorttien armeija, jota johtaa sydämen ritari (Punaisen kuningattaren ylipäällikkö ja rakastajat). Alice ja Tweedles pakenevat metsään. Knaven varastaa Caterpillarin Oraculumin. Dormouse jättää muut Bandersnatchin silmistä hänen hallussaan. Punaisten kuningattarien suuri Jubjub-lintu saa sitten tweedit kiinni.

Knaven ilmoittaa punaiselle kuningattarelle, että Alice uhkaa hänen hallituskauttaan, mikä saa hänet käskemään hänet, punaiset ritarit ja verikoira (jolla on vaimo ja lapset vangittuna) löytämään Alice välittömästi. Samaan aikaan Alice saapuu Tulgey Woodsiin, jossa häntä tervehtii virnistyvä katoava Cheshire-kissa, joka johtaa hänet Mad Hatteriin, March Hareen ja Dormouseen teejuhliin. Hattern selittää Aliceelle, että hän liittyi vastarintaan, koska Punainen kuningatar tuhosi koko kylän ja tappoi hänen perheensä, kun hän hallitsi ensimmäisen kerran ihmemaa. Myöhemmin hän auttaa Alicea välttämään sieppauksen antamalla itsensä kiinni. Myöhemmin Bloodhound löytää Alicen, mutta Alice vaatii vihaajan auttamista. Salazen Grumin linnassa punainen kuningatar huomaa Alicen, kun hän söi Upelkuchenia (kakku, joka merkitsee 'Eat Me', joka saa kuluttajan kasvamaan) krokettikierroksella flamingoja ja siilejä, mutta ei ole tietoinen todellisesta henkilöllisyydestään, koska Alice teeskenteli olevansa kutsuttu " Um "ja toivottaa siksi hänet tervetulleeksi vieraaksi. Alice saa selville, että pyörremiekka, ainoa ase, joka voi tappaa Jabberwockyn, on lukittu lipunreiän reikään. Knaven yrittää vietellä Aliceä, mutta hän hylkää hänet ja saa aikaan mustasukkaisen punaisen kuningattaren, joka vaatii Alicen päätä. Alice nostaa miekan ja ystävystyy Bandersnatchin kanssa palaamalla. Sitten hän pakenee kiitollisen Bandersnatchin taakse ja toimittaa miekan valkoiselle kuningattarelle. Valkoinen kuningatar antaa Alicelle juoman, joka palaa normaaliin kokoonsa ja palkitsee hänet haarniskalla, kun hän taistelee Jabberwockyä vastaan.

Tuote on lisätty ostoskoriisi