• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Light Nintendo - Kysymys blck


< tr>

< / Tr>
NHL ? 19 avulla voit pelata ulkona kaukalot ja tehdä matkan päässä järvien jäällä ammatillisen ympäristöön sekä uusiin että vanhoihin asemiin. Kilpailukieltoa medoch vastaan ​​yli 200 jääkiekon suurin legendoja, Wayne Gretzky on spetsen.Det uusinta pelitekniikka voit kokea räjähtäviä luistelu medbättre kiihtyvyys, nopeus ja reagointi.
legendoja ovat saapuneet
NHL? 19 esittelee 200legendarer useista aikakausilta jääkiekon historiassa. Leikkiä tai vastaan ​​joitakin avsportens suurimman toimijan, kuten Wayne Gretzky. NHL? 19 esittelee myös hjältelag pariutumisen någraav alkuun pelaajia menneisyyden ja nykyisyyden luoda täydellinen unelma välisissä otteluissa päivän supertähtiä ja nykyaikainen legendoja. Ote tarina sekä yhden ja monen pelaajan tilassa jossa voit pelata, rakentaa joukkueita ja kilpailevat parhaista pelaajista ikinä.
räjähtävä luistelu
banbrytandeanimationsteknologin RealPlayer Motion Tech tulee EA SPORTS NHL. RPM Tech tuottaa räjähtävää luistelu kanssa parempaa valvontaa, kiihtyvyys ja vastaus jäällä. RPM Tech käytetään yhdessä heltny fysiikan tekniikkaa törmäyksiä, jotka tekevät taklauksia kovemmin ja merspektakulära kuin koskaan. NHL? 19 on parempi kaikilla mittareilla, kiitos näiden kahden uuden järjestelmän levereraren enemmän täydellinen kokemus jäällä.
Tervetuloa erämaahan
? Jääkiekko palaa juurilleen menemällä takaisin järvien jäällä. Ensimmäistä kertaa iserien historiaa, voit astua ulos järven ja kilpailla EA SPORTS Hockey League, NHL KOLME, Play nyt ja ne täysin nyalägena NHL ykkösiksi ja Pro-Am. NHL ONES voit ja muut kaksi pelaajaa kilpailevat kussakin vastaan alla.Blända heitä tekniikkaa ja kreativetet ilman sääntöjä, keskeytyksettä ja gränser.Vinn avata uusia ulkona paikkoja ja saada päälle.
Esittele sinulle uusia muokkausmahdollisuuksia
NHL? 19 esittelee 900nya muokkausmahdollisuudet oman luotu hahmo, jonka avulla voit yö todella keuliminen tyyliä jäällä kuin koskaan ennen. Nyt voit valita ympärille rakennettu ainutlaatuinen tyyli innoittamana vaatteet ja varusteet, joita käytetään pondhockey, kuten huppareita, takkeja, Parkas, korkit ja enemmän. Erottuu vahvoja värejä, jotka todella vastaa persoonallisuuttasi. Uusi tyyli luokat ochspelaregenskaper avulla voit myös muokata miten teet jäällä. NHL 19 antaa sinulle vapauden luoda ochtävla kuin pelaaja olet aina haaveillut, että.
maailma Chel
World of Chel on seuraava askel detpopulära EA SPORTS Hockey League. Detintroducerar edistyvät ja yhdenmukaistaminen järjestelmä teidän luotu hahmo sekä uusien ja palaavien tiloja. Nyt voit avata laitteita ochunika erikoisalojen hahmosi jotka vaikuttavat pelityyliisi World of Chel, kuten NHL KOLMEN drop-in, NHL ONES, Pro-Am ochEASHL. Ei ole koskaan ollut enemmän tapoja muokata ulkonäköä, suorituskykyä ja tyyli pelata kilpailuissa kanssa ochmot ystävillesi.

Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1940

Tuote on lisätty ostoskoriisi