• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

IT

IT, takautuvasti nimellä It Chapter One, on vuoden 2017 yliluonnollinen kauhuelokuva, joka perustuu Stephen Kingin vuonna 1986 julkaisemaan samannimiseen romaaniin. Tuottajat New Line Cinema, KatzSmith Productions, Lin Pictures, Vertigo Entertainment ja jakelija Warner Bros.

IT on ensimmäinen elokuva IT-elokuvasarjassa sekä toinen mukautus Tommy Lee Wallacen minisarjasta vuodelta 1990. Elokuva kertoo seitsemästä lapsesta Derryssä, Maine, joita terrorisoidaan samalla nimellä, vain tavatakseen omat. henkilökohtaiset demonit prosessin aikana. Elokuva tunnetaan myös nimellä It: Part 1 - The Losers 'Club.

Elokuvan on ohjannut Andy Muschietti ja kirjoittanut Chase Palmer, Cary Fukunaga ja Gary Dauberman. Sen pääosissa ovat Jaeden Lieberher, Bill Skarsgård, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton ja Jackson Robert Scott. Pääkuvaus alkoi Torontossa 27. kesäkuuta 2016 ja päättyi 21. syyskuuta 2016. Mukana olevien kuntien sijaintipaikkoja ovat Port Hope, Oshawa, Ontario ja Riverdale, Toronto.

IT kantaesitettiin Los Angelesissa 5. syyskuuta 2017 ja julkaistiin Yhdysvalloissa 8. syyskuuta 2017 2D- ja IMAX-muodossa. Elokuva asetti useita käteistilejä ja ansaitsi yli 701 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, ja siitä tuli kaikkien aikojen viidenneksi eniten tuottanut R-luokiteltu elokuva. Inflaatiosta säätämättä siitä tuli kaikkien aikojen kannattavin kauhuelokuva. Se sai positiivisia arvosteluja, ja kriitikot ylistivät esityksiä, ohjausta, elokuvaa ja musiikkia, ja monet kutsuivat sitä yhdeksi parhaimmista Stephen King -sovituksista. Se on saanut monia palkintoja ja nimityksiä, ja se on saanut kaksi ehdokkuutta Washington D.C. Area Film Critics Association, mukaan lukien paras näyttelijä. Se oli ehdolla Critics 'Choice Movie Award -palkinnoksi parhaasta scifi-kauhuelokuvasta. Elokuva voitti kolme Bogey-palkintoa yli kahden miljoonan saksalaisen ottelun kaappaamisesta 11 päivässä. Lisäksi eri kriitikot ovat nimenneet elokuvan yhdeksi vuoden 2017 parhaista elokuvista, ja se esiintyi useiden kriitikoiden keskuudessa vuoden lopussa.

Jatko, It Chapter Two, julkaistiin 6. syyskuuta 2019.

Tuote on lisätty ostoskoriisi