• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Eteenpäin

Eteenpäin on amerikkalainen tietokoneanimaattinen kaupunkifantasiaseikkailuelokuva vuodelta 2020, jonka ovat tuottaneet Walt Disney Pictures ja Pixar Animation Studios ja levittänyt Walt Disney Studios Motion Pictures. Elokuvan on ohjannut Dan Scanlon, tuottanut Kori Rae ja kirjoittanut Scanlon, Jason Headley ja Keith Bunin.

Se on myös ensimmäinen Pixar-elokuva ilman John Lasseterin osallistumista, joka oli lähtenyt Disneystä väitteiden mukaan häntä kohtaan kohdistuvasta seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Äänet antoivat Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus ja Octavia Spencer. Elokuva seuraa kahta jokiveliä, jotka yrittävät löytää esineistön, joka saa heidät väliaikaisesti palauttamaan kuolleen isänsä.

Aikaisemmin se sai ensi-iltansa 70. Berliinin kansainvälisellä elokuvajuhlilla 21. helmikuuta 2020 ja julkaistiin teattereissa 6. maaliskuuta 2020. Elokuva sai kriitikoilta yleensä myönteisen arvostelun ja on kerännyt maailmanlaajuisesti 135 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä seitsemännen eniten tuottavaa elokuvaa vuonna 2020. Elokuvan taloudelliset puutteet johtuivat COVID-19-pandemiasta, joka johti elokuvateattereiden laajaan sulkemiseen.

Elokuva julkaistiin DVD-, Blu-ray- ja Ultra HD Blu-ray -levyillä 19. toukokuuta 2020.

Tuote on lisätty ostoskoriisi