• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Doria Etsimässä

Doria Etsimässä on vuoden 2016 amerikkalainen 3D-animaatioelokuva, jonka on tuottanut Pixar Animation Studios ja julkaissut Walt Disney Pictures. Ohjauksen on kirjoittanut Andrew Stanton ja ohjannut Angus MacLane, käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Stanton ja Victoria Strouse.

Elokuva on jatko- / spinoff-osa Nemon löytämiselle (2003), ja siinä esiintyvät toistuvat äänet Ellen DeGeneresin ja Albert Brooksin kanssa. Näyttelijöinä ovat Hayden Rolence (korvaa Alexander Gould), Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Diane Keaton ja Eugene Levy. . Elokuva keskittyy muistikalaan Dorisiin, joka matkustaa tapaamaan vanhempiensa kanssa.

Elokuva sai ensi-iltansa El Capitan -teatterissa Los Angelesissa 8. kesäkuuta 2016 ja julkaistiin Yhdysvalloissa 17. kesäkuuta 2016. Kriitikot vastaanottivat elokuvan julkaistessaan elokuvan, joka tuotti yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti ja josta tuli toinen Pixar. elokuva kerää miljardi dollaria Toy Story 3: n (2010), vuoden 2016 kolmanneksi eniten tuottaneen elokuvan ja kaikkien aikojen 22. eniten tuottaneen elokuvan jälkeen. Elokuva teki useita ennätyksiä, mukaan lukien animaatioelokuvan suurin aukko Pohjois-Amerikassa ja eniten tuottanut animaatioelokuva Pohjois-Amerikassa.

Löydä Dorisin julkaisi Walt Disney Studios Home Entertainment Blu-ray (2D ja 3D) ja DVD-levyllä Yhdysvalloissa 15. marraskuuta 2016, digitaalisen julkaisun 25. lokakuuta. Piperin lisäksi bonusominaisuuksiin sisältyi myös lyhytelokuva nimeltä Marine Life Interviews ja haastatteluja Marine Life Institute -asukkaiden kanssa heidän kohtaamisistaan ​​Dorisin kanssa. Doria Etsimässä julkaistiin 4K Blu-ray -levyllä 10. syyskuuta 2019.

Tuote on lisätty ostoskoriisi