• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

DC comics

Päivitä kotisi tyylikkäillä ja toimivilla DC-sarjakuvien tuotteilla. Meiltä löydät eniten ja parhaita tuotteita, joissa kaikki suosikki supersankarisi on koottu yhteen paikkaan.

Mikä on suosikkisi DC Comics -supersankareiden suhteen? Älä ole ujo näyttämään sitä ulkomaailmalle riippumatta siitä, vierailetko heillä vai tulevatko he kotiisi.

Tavaroita DC-sarjakuvista

Meiltä löydät tyylikkäät villapaidat, joissa on klassinen batman-logo, joka sopii yhtä hyvin jokapäiväiseen elämään kuin juhliin. Löydät funkopoppia ja muita toimintahahmoja, jotka voit laittaa kirjahyllyyn tai sängyn viereen. Kuvittele heräämistäsi ja ensimmäinen asia, jonka näet joka aamu, on Harley Quinn hymyilevä sinulle. Onko mahdollista edes aloittaa päivä paremmin? Meillä on vaikea kuvitella sitä.

Erilaiset tuotteemme:

Sisustustiedot, osta tyylikkäitä toimintahahmoja ja patsaita

Vaatteet ja laukut, joissa on tulosteita DC-sarjakuvasarjasta

Asusteet - korut ja avaimenperät

Mukit ja vesipullot

Julisteet ja palapelit

 

Supersankarit ovat suosittuja kaikissa ikäryhmissä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä, joka et tiedä mitä antaa jollekulle lahjaksi, voit aina löytää hyvän lahjan kanssamme riippumatta siitä, kuinka vanha hän on. Tiedätkö, että joku, jonka luona vierailet, on omistettu sarjakuvien keräilijä - miksi et ostaisi heille mukavan kannen viinipullon sijaan, kun sinut kutsutaan. Jos haluat menestyä rannalla tänä kesänä, olet täydellinen, kun ostat sekä varvastossut että aurinkolasit batman-aiheilla. Älä myöskään unohda vesipulloa, on tärkeää juoda paljon, kun ulkona on kuuma. Tuo myös korkki turvallisuuden takaamiseksi, ei ole hauskaa häikäistä aurinkoa.

Lapsille voimme suositella vilkkuvilla DC-sarjakuvakenkiä. Meillä on myös eniten kokoja vaatteita, jotta voit valmistaa lapsia koulun alkamiseen tai johonkin tämän vuoden kaikista lasten juhliin. Reppu on myös hyvä, jotta he voivat helposti kuljettaa koulukirjojaan kotiin. Sarjakuvien lukeminen on hyvä palkinto kotitehtävien tekemisen jälkeen. Neulepuserossa, jossa on Joker-painatus, he päätyvät nopeasti keskelle ja nauttivat ystäväryhmän kateellisesta katseesta. Pienemmille lapsille DC Comics tekee myös hauskoja pulmia. Täällä sinä ja lapsesi voitte jakaa Batmanin noin sadaan osaan ja sitten säästää päiväsi asettamalla hänet takaisin yhteen, valmiina ottamaan vastaan ​​kaikki Gothamin roistot.

Funko Pops on yksi sellainen asia, jota aikuiset eivät aina ymmärrä. Onko se lelu, koristeellinen hahmo vai pehmolelu? Se on vähän omistajan tehtävä. Tiedämme kuitenkin varmasti, että nämä luvut ovat olleet äärimmäisen suosittuja siitä lähtien, kun ne lanseerattiin vuonna 1998. Alkuperäisenä ajatuksena oli tuottaa nostalgiaa tuoksuvia leluja pienessä mittakaavassa, mutta ajatus on laajentunut sanomaan vähintään. Nykyään Funko valmistaa lisenssejä nukkeille lähes kaikissa muodoissa (yhteensä yli 20000 erilaista), eikä ilmiön voida sanoa olevan todella popkulttuuria ennen kuin se on lisätty heidän tuoteluetteloonsa. Tietysti he tekevät erilaisia ​​funkoja DC-sarjakuvateemalla. Täältä löydät muun muassa Supermanin, Wonder Womanin ja Jokerin. On normaalia, että funkot käynnistetään ennen elokuvan julkaisua tai vastaavaa, mutta jotkut mallit ovat ajattomia ja ylittävät trendien.

Niille teistä, jotka eivät ole radalla, Funko Pop on raivannut tietä, mutta haluaa silti sisustaa kotisi mukavalla DC-sarjakuvahahmolla, meillä on muita mukavia patsaita. Löydät ne, joiden motiiveja on suosituimmista sarjoista. Koska puhumme DC-sarjakuvista, tietysti Batman, Joker ja erilaiset Birds of Prey -hahmot ovat suosituimpia, eikä mikään estä sinua keräämästä niitä kaikkia.

Vaihtoehto hahmolle kodinsisustuksesta kiinnostuneille on tietysti ostaa terävä juliste seinälle. Älä anna mikään estää sinua asettamasta sitä seinälle. Niille teistä, joilla on käsittämätön kumppani, voimme suositella joko osoittamaan jotain, mitä hänellä on, joka ei pidä teistä, ja käyttämään sitä argumenttina omanne ripustamiseen. Tai menet pehmeällä tavalla ja lupaat ottaa laskurin viikoksi, jos kumppanisi ei vastusta uutta seinäkoristettasi. Ne, joilla on paljon tilaa, saavat wo / man-luolan, jota he voivat käyttää keräilijänsä kiinnostuksen kohteena. Huone, joka on vain sinun ja jossa voit saada juuri haluamasi ilman vastustusta. Toinen vaihtoehto on korvata ostamalla koruja. Miksi ei komea "Harley Quinn rakastaa Jokeria" kaulakoru ihastuttavalla kullansävyllä? Sen pitäisi pystyä pehmentämään vaikein sydän hetkessä.

Hienoin asia on sijoittaa omaan autoosi, vaikka se olisi pieni. Meillä on sekä Batmanin että Jokerin ajoneuvot mittakaavassa 1:32. Valitettavasti emme myy jalustoja niiden asettamiseksi, mikä on sääli. Koska se on sellainen altistuminen, jonka jotain niin komea ansaitsee. Tietysti niitä voidaan käyttää myös leluina, mutta voimme melkein taata, että tulet takaisin ja ostat sellaisen itsellesi, vaikka tekisitkin virheen antaessasi ensimmäisen lapsille.

Batman vs Joker-shakkisetti on täydellinen ostos sinulle, joka ei halua vain laitteidesi koristeeksi vaan myös käyttää niitä. Sen avulla voit saada kokonaan uuden ulottuvuuden shakkipelissäsi. Riittävän harjoittelun ja vastaavuuden avulla voit tulla DC Comicsin vastaavaksi Gary Kasparoville. Mutta vaikka tavoitteesi eivät olekaan niin korkeat, tämä on hieno vempain, jossa voit yhdistää kaksi kiinnostuksen kohteet yhdeksi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi