• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Chucky

Child's Play (tunnetaan myös nimellä Chucky) on yhdysvaltalainen kauhusarja, joka koostuu kahdeksasta Don Mancinin luomasta slasher-elokuvasta. Elokuvat keskittyvät pääasiassa Chuckyyn (Brad Dourif alkuperäisissä elokuvissa ja Mark Hamill uudelleenkäynnistyksessä), pahamaineiseen sarjamurhaajaan, joka usein pakenee kuolemasta suorittamalla voodoo-rituaalin siirtääkseen sielunsa "Hyvät kaverit" -nukkeeseen.

Alkuperäinen elokuva, Lasten leikki, julkaistiin 9. marraskuuta 1988. Elokuva on luonut kuusi jatkoa, uusinnan, sarjakuvakirjoja, videopelin, liitteitä ja tulevan tv-sarjan. Ensimmäinen, toinen ja neljäs elokuva onnistuivat kaikilla elokuvilla, jotka ansaitsivat yli 182 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Videoiden, DVD-levyjen, VOD: n ja tuotteiden myynnistä saadut tulot mukaan lukien, franchising on tuottanut yli 250 miljoonaa dollaria. Se voitti myös Saturn-palkinnon parhaasta kauhusarjasta.

Elokuvasarja alkoi alun perin suorana kauhuna ensimmäisellä osalla Lasten leikki, jossa näyttää olevan enemmän psykologisia kauhuelementtejä, kun taas seuraavat kaksi osaa ovat yksinkertaisia ​​slasher-elokuvia, joissa on tummaa huumoria. Elokuvien kehittyessä niistä tuli satiirisia ja herkullisia, kunnes sarja muuttui hetkeksi kauhukomediaksi 1998: n Chuckyn morsian ja 2004: n Chuckyn siemen. Vuonna 2013 sarja palasi nimellä Curse of Chucky ja julkaistiin suorana videona. Toisin kuin morsian ja siemen, Curse of Chucky on täysimittainen kauhuelokuva, kuten kolme alkuperäistä osaa, mutta se säilyttää herkullisen huumorinsa vähäisessä määrin. Sarjan seitsemäs osa, jonka nimi on Cult of Chucky, julkaistiin 3. lokakuuta 2017.

Chucky-hahmolla on tehty useita lyhytelokuvia: Seed of Chuckyn DVD-julkaisu sisälsi lyhytelokuvan nimeltä Chucky's Vacation Slides, joka julkaistiin kuvaamisen jälkeen, ja sarja lyhytelokuvia, jotka esittivät Chuckyn muiden kauhuelokuvien tapahtumissa nimeltä Chucky Invades, julkaistiin ennen julkaisua. kirjoittanut Curse of Chucky. Televisiossa Chucky on esiintynyt mainoksissa ja myös Saturday Night Live -ohjelmassa, erillisen ääninäyttelijän kanssa. Chucky esiintyi nauhoitetussa segmentissä World Wrestlingin maanantai-Nitro-ohjelman lokakuun 1998 jaksossa kantapäänä, pilkkaamassa painijaa Rick Steineriä, joka oli tuolloin kasvot ja mainosti Chuckyn morsianta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi