• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Captain America

Kapteeni Amerikka: sisällissota on 2016 amerikkalainen supersankari, joka perustuu Marvel Comics -hahmoon Kapteeni Amerikka, tuottaja Marvel Studios ja levittäjä Walt Disney Studios Motion Pictures. Se on jatkoa Kapteeni Amerikka: Ensimmäinen kosto (2011) ja Kapteeni Amerikka: Talvisotilas (2014) ja Marvel Cinematic Universe (MCU) 13. elokuvalle.

Elokuvan ovat ohjanneet Anthony ja Joe Russo Christopher Markuksen ja Stephen McFeelyn käsikirjoituksesta, ja siinä esiintyy Chris Evans Steve Rogers / Captain America -näyttelijänä Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt ja Daniel Brühl. Julkaisussa Kapteeni Amerikka: sisällissota Avengers-ryhmän kansainvälisen valvonnan erimielisyys jakautuu kahteen vastakkaiseen ryhmään - toista johtaa Steve Rogers ja toista Tony Stark.

Sisällissodan kehitys alkoi loppuvuodesta 2013, kun Markus ja McFeely alkoivat kirjoittaa käsikirjoituksia lainaten käsitteitä vuoden 2006 sarjan sisällissodasta. Positiivisten reaktioiden vuoksi Talvisotilas, Russo-veljet palasivat ohjaamiseen vuoden 2014 alussa. Elokuvan nimi ja olosuhteet paljastettiin lokakuussa 2014 yhdessä Downeyn kanssa Starkina; lisää jäseniä liittyi seuraavina kuukausina. Headshot alkoi huhtikuussa 2015 Pinewood Atlanta Studiosissa Fayetten piirikunnassa Georgiassa ja jatkoi Atlanta Metro -alueella, ennen kuin se päättyi Saksassa elokuussa 2015, ja elokuva käytti ensimmäisenä IMAXin digitaalisia 2D-kameroita (elokuvan keskustan lentokenttäkeskusteluun). sekvenssi). Visuaalisia tehosteita tarjosi lähes 20 erilaista studiota.

Kapteeni Amerikka: sisällissota ensi-iltansa Los Angelesissa 12. huhtikuuta 2016, ja se julkaistiin Yhdysvalloissa 6. toukokuuta MCU: n ensimmäisenä kolmannen vaiheen elokuvana. Elokuva oli kriittinen ja kaupallinen menestys, ansaitsi maailmanlaajuisesti yli 1,1 miljardia dollaria, ja se sai kiitosta esityksistään (erityisesti Evans ja Downey), toimintajaksoista, käsikirjoituksista ja teemoista. Siitä tuli vuoden 2016 eniten tuottanut elokuva ja kaikkien aikojen kahdestoista eniten tuottanut elokuva.

Vuonna 1991 aivopesty supersotilas James "Bucky" Barnes lähetettiin Hydran tukikohdasta Siperiasta kiinni ottamaan auto, jossa oli kotelo super-sotilaan huoneessa. Tänään, noin vuosi sen jälkeen, kun Ultron tappoi Sokovian kansan Kostajien käsissä, [N 1] Steve Rogers, Natasha Romanoff, Sam Wilson ja Wanda Maximoff Brock Rumlow estetään varastamasta biologista asetta laboratoriosta. Lagosissa. Rumlow räjäyttää itsensä ja yrittää tappaa Rogersin. Maximoff telekinetoi räjähdyksen ja tappaa vahingossa useita Wakandan humanitaarisia työntekijöitä läheisessä rakennuksessa.

Yhdysvaltain ulkoministeri Thaddeus Ross ilmoittaa Kostajille, että Yhdistyneet Kansakunnat valmistautuvat noudattamaan Sokovia-sopimusta, joka perustaa YK: n paneelin seuratakseen ja valvomaan ryhmää. Kostajat ovat jakautuneet: Tony Stark tukee valvontaa roolinsa vuoksi Ultronin luomisessa ja Sokovian tuhoamisessa, kun taas Rogers uskoo enemmän omaan arviointiin kuin poliitikko. Samaan aikaan Helmut jäljittää Zemon ja tappaa Barnen vanhan Hydra-käsittelijän ja varastaa kirjan, joka sisältää laukaisusanat, jotka aktivoivat Barnen aivopesun. Wienissä pidetyssä konferenssissa, jossa sopimukset on tarkoitus ratkaista, pommi tappaa Wakandan kuninkaan T'Chakan. Turvallisuuskuvaus osoittaa, että pommikone on Barnes, jonka T'Chakan poika T'Challa lupaa tappaa. Sharon Carter sai tiedon Barnesin olinpaikasta ja viranomaisten aikomuksista tappaa hänet. Rogers päättää yrittää tuoda itse Barnesin - lapsuudenkaverinsa ja toverinsa. Rogers ja Wilson jäljittävät Barnesin Bukarestiin ja yrittävät suojella häntä T'Challalta ja viranomaisilta, mutta Bukarestin poliisi ja James Rhodes pidättävät kaikki neljä, T'Challa mukaan lukien.

Psykiatrina Barnesia haastattelemaan Zemo lausuu sanat saadakseen Barnesin tottelemaan häntä. Hän kysyy Barnesilta ja lähettää hänet onnettomuuteen peittämään oman pakenemisensa. Rogers pysäyttää Barnesin ja salaa hänet pois. Kun Barnes palaa aisteihinsa, hän selittää, että Zemo on todellinen Wienin pommikone ja halusi paikan Siperian Hydra-tukikohdalle, jossa muita aivopestyjä "talvisotilaita" pidetään kryogeenisessä pysähdyksessä. Haluttomia odottamaan lupaa pidättää Zemo, Rogers ja Wilson ovat roistoja ja rekrytoivat Maximoffin, Clint Bartonin ja Scott Langin heidän asiansa. Rossin luvalla Stark kokoaa joukkueen Romanoffista, T'Challasta, Rhodesista, Visionista ja Peter Parkerista vangitsemaan joukot. Starkin joukkue sieppaa Rogersin ryhmän Leipzig / Hallen lentokentällä, missä he taistelevat, kunnes Romanoff antaa Rogersin ja Barnesin paeta. Loput Rogersin joukkueesta vangitaan ja pidätetään lautan vankilassa, kun taas Rhodes on osittain halvaantunut sen jälkeen, kun Vision on ampunut sen vahingossa ja Romanoff menee maanpakoon.

Stark löytää todisteita siitä, että Zemo kehitti Barnesin ja vakuuttaa Wilsonin antamaan hänelle Rogersin maalin. Ilmoimatta Rossille Stark menee Siperian Hydran laitokseen ja tekee aselepon Rogersin ja Barnesin kanssa tietämättä, että T'Challa seurasi heitä salaa.

Se alla våra merchandise här: https://filmhyllan.nu/merchandise/

Tuote on lisätty ostoskoriisi