• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Brave

Brave on vuoden 2012 amerikkalainen tietokoneanimaatioelokuva, jonka on tuottanut Pixar Animation Studios ja julkaissut Walt Disney Pictures. Sen ovat ohjaaneet Mark Andrews ja Brenda Chapman ja ohjannut Steve Purcell. Tarinan on kirjoittanut Chapman, käsikirjoitukset: Andrews, Purcell, Chapman ja Irene Mecchi. Elokuvan tuotti Katherine Sarafian, johtajina John Lasseter, Andrew Stanton ja Pete Docter.

Elokuvan näyttelijöihin kuuluvat Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters, Robbie Coltrane, Kevin McKidd ja Craig Ferguson. Elokuva kertoo tarinan prinsessasta nimeltä Merida, joka rikkoo vanhaa tapaa ja aiheuttaa kaaosta valtakunnassa ilmaisemalla halun olla tekemisissä. Kun hänen äitinsä joutuu kirouksen uhriksi, Meridan on katsottava itseensä ja löydettävä avain valtakunnan pelastamiseen. Merida on ensimmäinen Pixarin luoma Disney-prinsessa. Elokuva on omistettu myös Steve Jobsille, joka kuoli ennen elokuvan julkaisua.

Chapman sai inspiraation elokuvan tarinalle suhteestaan ​​omaan tyttärensä. Chapman ohjasi Mark Andrewsin kanssa ja hänestä tuli Pixarin ensimmäinen naisohjaaja. Luodakseen mahdollisimman monimutkaisia ​​kuvia Pixar kirjoitti animaatiojärjestelmänsä uudelleen ensimmäistä kertaa 25 vuoden aikana. Brave on ensimmäinen elokuva, joka käyttää Dolby Atmos -äänimuotoa.

Brave sai ensi-iltansa 10. kesäkuuta 2012 Seattlen kansainvälisellä elokuvajuhlilla, ja se julkaistiin Pohjois-Amerikassa 22. kesäkuuta 2012 sekä positiivisten arvostelujen että menestyksen kannalta. Elokuva voitti Oscar-, Golden Globe- ja BAFTA-palkinnon parhaasta animaatioelokuvasta.

Brave julkaistiin Blu-ray-, Blu-ray 3D- ja DVD-levyillä 13. marraskuuta 2012. Se sisältää La Lunan ja uuden lyhytelokuvan The Legend of Mor'du, joka tutkii Mor'dun tarinaa noidan näkökulmasta. . DVD sisältää äänikommentit, jotka ovat kirjoittaneet ohjaaja Mark Andrews, ohjaaja / käsikirjoittaja Steve Purcell, tarinankertoja Brian Larsen ja toimittaja Nick Smith. Brave julkaistiin 4K Blu-ray -laitteella 10. syyskuuta 2019.

Tuote on lisätty ostoskoriisi