• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Beetlejuice

Beetle Juice on Tim Burtonin ohjaama yhdysvaltalainen fantasiakomediaelokuva, tuottaja Geffen Company ja levittäjä Warner Bros. Kuvia. Juoni pyörii äskettäin kuolleen parin (Alec Baldwin ja Geena Davis) ympärillä, joista tulee aaveita, jotka ahdistelevat entistä kotiaan, sekä inhottavasta, salakavalasta poltergeistista nimeltä Betelgeuse (lausutaan ja joskus kirjoitetaan Beetlejuice elokuvassa ja Michael Keatonin esittämä) Hollannista kuin yrittää pelotella uusia asukkaita (Catherine O'Hara, Jeffrey Jones ja Winona Ryder).

Beetlejuice oli kaupallinen menestys, ja se ansaitsi 73,7 miljoonaa dollaria 15 miljoonan dollarin budjetista. Se voitti Oscarin parhaasta meikistä ja kolmesta Saturn-palkinnosta: paras kauhuelokuva, paras meikki ja paras naispuolinen rooli Sylvia Sidneylle. Elokuvan menestys loi animaatio-tv-sarjan, videopelejä ja näyttämömusiikin vuonna 2018.

Barbara ja Adam Maitland asuvat idyllisessä maassa Connecticutissa Winter River -joen varrella. Barbaran serkku Jane Butterfield, tunkeileva kiinteistönvälittäjä, ajaa heitä myymään suuren kodin, mutta he kieltäytyvät. Kaupunkimatkan aikana he kääntyvät välttääkseen koiraa ja heidän autonsa törmää jokeen. Palattuaan kotiin he huomaavat, että he eivät muista, kuinka palasivat, heillä ei ole heijastuksia, ja kun Adam yrittää lähteä talosta, hän astuu outoon autiomaan hirvittävien hiekkamatojen kanssa. He löytävät kirjan nimeltä Käsikirja äskettäin kuolleille ja ymmärtävät, että he hukkuivat onnettomuudessa ja ovat loukussa ja ahdisti talossaan.

Jane myy kotinsa New Yorkin Deetz-perheelle: Charles, entinen kiinteistökehittäjä; hänen toisen vaimonsa, kuvanveistäjä Delia; ja hänen teini-ikäinen goottityttär Lydia ensimmäisestä avioliitostaan. Sisustussuunnittelijan Othon kanssa Delia aikoo kunnostaa talon. Maitlands yrittää pelotella perheen pois, mutta epäonnistuu, koska heitä ei voida nähdä ja turvautua ullakolle. Ghost nimeltä Betelgeuse (lausutaan Beetlejuice) lähettää mainokset, jotka markkinoivat itseään "bioeksorcistina". Käsittelemällä Maitland avaa oven alamaailmaan ja huomaa, että tuonpuoleinen on rakennettu monimutkaisen byrokratian mukaan. Heidän tapaustyöntekijänsä Juno ilmoittaa heille, että heidän vastuullaan on saada deetit ulos, jos he haluavat heidän menevän pois. Kaksi kysyy Betelgeusesta ja Juno selittää, että hän oli hänen entinen avustajansa, josta tuli freelancer, ja neuvoo, että hän on sekoittaja ja että he eivät pyydä hänen apuaan.

Maitland palaa taloonsa ja tapaa Lydian, joka voi nähdä heidät omituisen luonteensa vuoksi ja lukenut ja ymmärtänyt käsikirjan; kolmesta tulee ystäviä, mutta Maitlands haluaa silti poistaa Deetzesin. He soittavat Betelgeuseen, mutta hänen töykeä persoonallisuutensa vakuuttaa heidät tekemänsä virheen ja kieltäytyvän työskentelemästä hänen kanssaan. Maitlands yrittää pelotella Deetzesia illallisella, mutta heidän tekonsa vain huvittavat heitä ja Deetzes etsii ullakolta, ja Otho ottaa käsikirjan. Betelgeuse ilmenee hirvittävänä käärmenä ja hyökkää heitä vastaan, kunnes Maitlands käskee häntä takaisin. Juno kutsuu Maitlandit ja nuhtelee heitä, koska heidän alaistensa ahdistelut ja Betelgeusen kutsut antavat todisteita elämän jälkeisestä elämästä ja käskevät heitä pääsemään eroon Deetzesistä. Nämä kaksi eivät voi saada itseään pelottamaan Lydiaa ja päättämään antaa perheen jäädä.

Charlesilla on ajatus muuttaa kaupunki turisti-ansaaksi, jonka aihe on yliluonnollinen, ja vakuuttaa entisen pomo Maxie Deanin vierailulle, ja Maxie vaatii todisteita yliluonnollisesta. Käsikirjan avulla Otho soittaa Adamille ja Barbaralle, mutta he alkavat rappeutua ja hän tajuaa, että hänen mielestään seansi oli karkotus. Lydia pyytää Betelgeuselta apua ja hän suostuu siihen, että hän menisi naimisiin hänen kanssaan, jotta hän voisi vapautua pääsemään kuolevaisuuteen; hän suostuu ja kutsuu häntä. Betelgeuse lopettaa karkotuksen ja hävittää Maxien, hänen vaimonsa ja Othon ja kutsuu sitten kauhean ministerin naimisiin Lydian kanssa. Maitlandit puuttuvat asiaan ennen seremonian päättymistä. Barbara ratsastaa hiekkamatoa talon läpi syömään Betelgeusea.

Maitlands ja Deetzes sopivat asuvan talossa sopusoinnussa, ja Lydia mukautuu sosiaalisemmin ystävyydestään heidän kanssaan, kun hän menee kouluun. Jälkiseurausten aikana Betelgeuse istuu kärsimättömästi odotushuoneessa odottaen kutsua.

Tuote on lisätty ostoskoriisi