• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Alien

Alien-tuotteet ovat kaiken ikäisiä. Pienien ei tietenkään pitäisi nähdä elokuvaa, mutta he voivat joka tapauksessa leikkiä Alien-tuotteiden kanssa. Niille meistä, jotka olemme hieman vanhempia ja joilla on vahva yhteys elokuviin, on vieläkin hauskempaa kerätä ulkomaalaisten tuotteita ja kokea muistoja.

Paljon tuotteita Alien Merchandiselta

Jos et ole nähnyt Alien-elokuvia, on korkea aika tehdä niin nyt. Nämä klassikot, joista ensimmäinen ilmestyi vuonna 1979, ovat upeita elokuvia, jotka pelottavat hienostuneimmat iskut. Elokuvan on ohjannut Ridley Scott ja se tapahtuu avaruusaluksella, jonne ulkomaalainen saapuu. Kun elokuvista tulee niin klassisia, heillä on tapana elää elämä ruudun ulkopuolella. Alien-elokuvista löytyy paljon tuotteita, joten voit jatkaa elokuvan nauttimista, vaikka se olisi ohi.

Kaikille ikäryhmille

Voit ostaa tuotteita, joissa on kaikenlaisia ​​lukuja. Kaikki elokuvien hienot hahmot ovat saatavana myös hahmoina ja suhteellisen suurina tuotteina. Entä 105 senttimetrin pituinen kasvojenkohotin? Se on täydellinen pitää Halloween-juhlissa ja on taatusti paljon puhetta elokuvista ja tietysti Alien-elokuvista yleensä. Kuinka vanha olit elokuvien ilmestyessä? Kenen kanssa näit sen? Voisitko nukkua elokuvan jälkeen ja niin edelleen.

Tietysti voit ostaa myös Brettiä, Parkeria ja muita hahmoja elokuvista, ja jos sinulla on kokoelma, voit ylpeillä hyllyllä, joka on täynnä Alien-tuotteita, ja tehdä vaikutuksen eniten. On myös joitain arkisempia asioita, kuten muki. Voit käyttää sitä päivittäin osoittamaan, että olet elokuvan fani ja tietysti ulkomaalainen fani. Alien-tuotteiden ostaminen on profiloida itsesi hyvän maun ajattelijana.

Elokuvan pääosissa ovat Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm ja Yaphet Kotto. Sen tuottivat Gordon Carroll, David Giler ja Walter Hill Brandywine Productions -yhtiönsä kautta ja levitti 20th Century Fox. Giler ja Hill tarkistivat ja lisäsivät käsikirjoituksen; Shusett oli vastaava tuottaja. Alienin ja siihen liittyvien esineiden on suunnitellut sveitsiläinen taiteilija H. R. Giger, kun taas konseptitaiteilijat Ron Cobb ja Chris Foss suunnittelivat inhimillisemmät asetukset.

Alien sai ensi-iltansa 25. toukokuuta 1979 neljännen Seattlen kansainvälisen elokuvafestivaalin avajaisina, jonka ensi-ilta oli 70 mm keskiyöllä, ennen kuin se julkaistiin laajalti 22. kesäkuuta ja julkaistiin 6. syyskuuta Isossa-Britanniassa. Se sai kriitikoiden suosiota ja menestystä kassaan, voitti parhaan visuaalisen tehosteen Oscar-palkinnon, kolme Saturn-palkintoa (paras tieteiselokuva, paras ohjaaja Scottille ja parhaan naispääosan Cartwrightille) ja Hugo-palkinnon parhaasta draamaesityksestä sekä monia muita ehdokkaita. Sitä on jatkuvasti ylistetty vuosien ajan julkaisusta lähtien, ja sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista elokuvista. Vuonna 2002 Kongressin kirjasto piti Alienia "kulttuurisesti, historiallisesti tai esteettisesti merkittävänä" ja valittiin säilytettäväksi Yhdysvaltain kansallisessa elokuvarekisterissä. Vuonna 2008 American Film Institute luokitteli sen seitsemänneksi parhaaksi elokuvaksi scifi-tyylilajissa ja Imperiumin kaikkien aikojen 33. suurimmaksi elokuvaksi.

Ulkomaalaisten menestys loi elokuvien, romaanien, sarjakuvakirjojen, videopelien ja lelujen mediafraktioiden. Se aloitti myös Weaverin näyttelijänuran ja antoi hänelle ensimmäisen pääroolin. Tarinasta hänen hahmonsa kohtaamisista muukalaisolentojen kanssa tuli jatko-osien Aliens (1986), Alien 3 (1992) ja Alien Resurrection (1997) temaattinen ja narratiivinen ydin. Predator-sarjan crossover antoi Alien vs. Predator-elokuvat, jotka sisältävät Alien vs. Predator (2004) ja Aliens vs. Saalistaja: Requiem (2007). Prequel-sarja sisältää Prometheus (2012) ja Alien: Covenant (2017), molemmat Scottin ohjaamat.

Alien on julkaistu monissa muodoissa ja paketeissa vuosien varrella. Ensimmäinen näistä oli 17 minuutin Super-8-versio kotiprojektionistille. Se julkaistiin myös sekä VHS: llä että Betamaxilla vuokrattavana, mikä antoi sille lisäksi 40 300 000 dollaria pelkästään Yhdysvalloissa. Sitten useita VHS-painoksia julkaistiin sekä erikseen että pakettina. Seuraavina olivat LaserDisc- ja Videodisc-versiot, mukaan lukien poistetut kohtaukset ja ohjaajien kommentit bonusominaisuuksina. Alienia ja sen jatko-osaa Aliens ja Alien 3 sisältävä VHS-laatikkosarja julkaistiin kasvojen muotoisissa laatikoissa, ja se sisälsi joitain poistettuja kohtauksia Laserdisc-painoksista. Kun Alien Resurrection ensi-iltansa teattereissa, julkaistiin toinen sarja kolmesta ensimmäisestä elokuvasta, mukaan lukien Making of Alien Resurrection -bändi. Muutama kuukausi myöhemmin paketti julkaistiin uudelleen Alien Resurrectionin täysversiolla, joka korvasi videon luomisen. Alien julkaistiin DVD: llä vuonna 1999, sekä erikseen että The Alien Legacy -pelinä, pakattuna Aliensiin, Alien 3: een ja Alien Resurrectioniin. Tämä sarja, joka julkaistiin myös VHS-versiona, sisälsi Ridley Scottin kommentointikappaleen. Sarjan kolme ensimmäistä elokuvaa on myös pakattu nimellä Alien Triple Pack. Vuonna 2003 20th Century Fox valmisti Alien Quadrilogy DVD -laatikkosarjan, joka sisältäisi Alienin ja sen kolme jatkoa. Lisäksi sarja sisältäisi vaihtoehtoiset versiot kaikista neljästä elokuvasta "erikoisversioiden" ja "ohjaajaleikkausten" muodossa. Fox otti yhteyttä Ridley Scottiin palauttaakseen ja muokkaamalla Alienin digitaalisesti ja palauttamaan useita leikkausprosessin aikana leikattuja kohtauksia sisällytettäväksi elokuvan laajennettuun versioon. Kun Scott katsoi laajennettua versiota, Scott koki sen olevan liian pitkä ja päätti tehdä siitä virtaviivaisempi vaihtoehtoinen versio:

Kun katselin elokuvan ehdotettua laajennettua versiota, tunsin, että leikkaus oli yksinkertaisesti liian pitkä ja tahti heitettiin kokonaan pois. Loppujen lopuksi katkaisin nämä kohtaukset syystä vuonna 1979. Mutta jotta fanit saisivat uuden kokemuksen Alienista, ajattelin, että on oltava sopiva keskitie. Päätin mennä sisään ja muuntaa ehdotettu pitkä versio virtaviivaisemmaksi ja hiotummaksi vaihtoehtoiseksi versioksi elokuvasta. Tätä versiota kutsutaan markkinointitarkoituksiin "Director's Cutiksi".

"Director's Cut" palautti noin neljä minuuttia poistettuja kuvia leikkaamalla noin viisi minuuttia muuta materiaalia, jättäen sen noin minuutin lyhyemmäksi kuin teatterileike. Monet muutoksista olivat vähäisiä, kuten muuttuneet äänitehosteet, kun taas restauroiduissa elokuvissa oli kohtaus, jossa Ripley löytää keitetyt Dallas ja Brett pakenessaan Nostromosta. Fox julkaisi Director's Cut -elokuvan teattereissa 31. lokakuuta 2003.

Tuote on lisätty ostoskoriisi