• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

101 dalmatialaista

Ostamalla 101 dalmatialaista tavaraa lastentarhaan lapsesi hyvinvointi kasvaa. Logo vaikuttaa lapsen luovuuteen ja voi johtaa syvempään yöuneen, parempiin urheilutuloksiin ja ystävyyden syventymiseen muiden lasten kanssa. Jos lapsesi tulee kouluun 101 dalmatialaisen tavaran kanssa mukina tai lyijykynänä, joku muu luokassa voi olla utelias ja tämä johtaa siihen, että lapsesi saa uusia ystäviä.

Anna lapsellesi hyvä alku

Se voi myös luoda siteen lasten kanssa, joilla on sama 101 dalmatialaista kauppatavaraa. 101 dalmatialaista on täydellinen elokuva koko perheelle. Luultavasti ei ole ketään, joka ei tunne myötätuntoa pennuista ja antipatiaa draaman, Cruella de Vilin, itsekästä syyllistä kohtaan. Lapsesi ei todennäköisesti ymmärrä, miten henkilö, joka haluaa tehdä vaatteita pennuista, voi olla olemassa ollenkaan. Mutta sellainen on satujen maailma, se perustuu hyvän ja pahan väliseen jännitteeseen. Ostamalla 101 dalmatialaista kauppatavaraa elokuva pysyy lapsen tietoisuudessa pidempään ja siitä tulee tärkeä rakennusosa lapsen tulevassa kehityksessä.

Leikki ja vakavuus

Kun perhe lähtee charter-matkalle, dalmatialainen reppu voi olla etu lapsellesi. Matkustaminen tarkoittaa paljon odotusaikaa, jota lapsilla on vaikea hyväksyä. Aikuiset hyväksyvät tällaiset keuhkot helpommin, koska tiedämme, että se on väliaikainen ongelma. Lapsi ei katso eteenpäin, ja tällaisissa tilanteissa 101 dalmatialaista kauppatavaraa, kuten koira Rolly, voi olla kätevä. Cruella de Viliin liittyy myös kauppatavaraa. Disney-hahmot ja tavarat rakentavat lapsesi identiteetin ja tekevät lapsesta utelias rapu, joka on jatkuvasti kiireinen tutustumaan maailmaan ja itseensä. Parhaimmillaan ehkä lapsuudesta peräisin oleva lelu seuraa ihmistä aikuisuuteen asti. Voi olla mukavaa saada Dalmatian muki kädessäsi, kun teet tärkeän haastattelun ennen uutta työtä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi