• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Herbie Collection DVD

€23.73
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Boksi, joka sisältää kaikki viisi elokuvaa erittäin suositusta "Herbie"-sarjasta. The Love Bug -elokuvassa (1969) Herbie, Volkswagen, jolla on oma mieli, sekaantuu kilpa-ajajaan (Dean Jones) sen jälkeen, kun hänen kilpailijansa (David Tomlinson) suhtautuu autoon ylimielisesti. Herbie Rides Again -elokuvassa (1974) Herbie yrittää auttaa vanhaa naista, joka yrittää estää rakennuttajaa rakentamasta pilvenpiirtäjää hänen tontilleen. Herbie Goes to Monte Carlo -elokuvassa (1977) vakoilurengas piilottaa valtavan timantin Herbien bensatankkiin, kun tämä kilpailee Pariisista Monte Carloon suuntautuvassa kilpailussa. Herbie ehtii myös rakastua Lancia-autoon: Herbie Goes Bananas -elokuvassa (1980) pikku-VW:tä ajetaan Brasiliaan kilpailemaan Rion kisoissa, mutta matkan varrella on useita slapstick-esteitä. Lopulta Herbie Fully Loaded -elokuvassa (2005) maailman hulluin Volkswagen on jälleen toiminnassa. Maggie Peyton (Lindsay Lohan), ensimmäinen yliopistosta valmistunut Peyton, saa valmistujaislahjan isältään (Michael Keaton). Mutta 250Z:n sijasta hän saa Volkswagon Bugin (Herbie), joka pian ottaa Maggien kaiken ajamisen haltuunsa. Annettuaan parhaan ystävänsä Kevinin (Justin Long) nollata Herbien, hän menee autonäyttelyyn ja voittaa kaikkien aikojen kilpa-autoilija Trip Murphyn (Matt Dillon). Hän vaatii kostoa ja yrittää selvittää Herbien salaisuuden. Hävittyään suuren kilpailun Tripille Herbien itsepäisyyden vuoksi Maggie osallistuu Daytona 500 -kisaan. Mutta voittaako Herbie?

Sisältää elokuvat Herbie Fully Loaded, Herbie Goes To Monte Carlo, Herbie Goes Bananas, Herbie Rides Again ja The Love Bug.

Tekstitys

englanti (kolmessa elokuvassa)

tanska (kolmessa elokuvassa)

norjaksi (kolmessa elokuvassa)

suomi (kolmessa elokuvassa)

Kieli

Englanti  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tunnus:
BUA0100801

Tuote on lisätty ostoskoriisi