• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Astrid Lindgren - Små Favoriter (2-disc) DVD

€34.22
Norm. €38.03. Säästät €3.81 (10%)
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Vuosien 1988 ja 1990 kuvattiin kahdeksan loistava novelleja Astrid Lindgrenin lyhytelokuva projekti "SF lapsille". Tarinat kerätty upeasta kokoelmista "Nils Karlsson Pyssling" (1949) ja "Brenda Brave" (1950) ja Astrid itse kirjoitti käsikirjoituksen kuusi elokuvaa. He saivat teatterilevitys pääkaupungissa ja sitten televisiossa vuonna 1990.


elokuvia on uusinnassa säästeliäästi jälkeen vasta julkaistu erillisissä numeroissa. Ensimmäistä kertaa on nyt kerännyt kaikki nämä elokuvan helmet yhdessä laatikossa. Kalvot suositellaan kaikille lapsille välillä 0-101 vuotta.


Go'natt Mr Tramp (1988) B Kolme lasta ovat yksin kotona ja sattuu vahingossa päästää kulkuri Manfred talossa ja viettää jännittävän illan hänen kanssaan . Daniel Bergman ja Björn Gustafson, Peter Hall, Robert Broberg.

 

Dating Rakkaani Sister (1988) B Barbro on salainen kaksoissisar vuonna ihmemaa aikana ruusupensaan puutarhassa hän rakastaa yli kaiken. Goran Carmback Elin Elgestad, Ulla Elgestad ja Anki Liden.


Brenda Brave (1989) B Kun mummo taukoja jalkansa ajoissa jouluvalmisteluihin ovat vähän Kajsa auttaa myymään Karkkitankoja torilla. Daniel Bergman Mathilda Lindgren, Majlis Granlund ja Harriet Andersson. Hotellit Skip maksimi (1989) B-Albin Stig ovat archenemies ja kilpailla kaikesta. Mutta eräänä päivänä mennä liian pitkälle? Johanna Hald Markus Åström, Ramses Del Hierro Ericstam ja Suzanne Reuter.


Gull-Pian (1989) B Eve äiti on sairas ja hän asuu itsekeskeinen tädit ja ilkeän serkkunsa Berit tekee elämän kurjaksi hänelle. Staffan Götestam Hanna Alström, Zara Zetterqvistin ja Ewa Roos.


Ei rosvoja metsässä (1989) B-Peter unelmoida, kun hän leikkii nukkekoti ja kokemus suuri seikkailu yhdessä nukke Minnie yrittäessään suojella helmiä paha ryöstäjä Fiolito. Goran Carmback Daniel Rausch, Maja Holmberg, Per Oscarsson.


Jotain elävänä Lame-Kal (1990) B Lame-Kal unelma saada eläimen siirtää hänen tylsiä päivää. Hänen naapurinsa Lillstumpan ja Anna Stina päättää yrittää auttaa häntä täyttämään unelma. Magnus Nanne Louise Peterhoff ja Harald Lönnbro.


Pelletier siirtyy Komfusenbo (1990) B-Pelle on virheellisesti syytetään menettänyt isänsä kynä ja päättää siirtyä pois vanhemmiltaan. Johanna Hald Mattias Johansson, Lena Endre ja Krister Henriksson.


Tekstitykset
Ruotsi
Sound
Ruotsi (Dolby Digital 2.0)  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi