• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Liam Neeson Action Heroes - Limited Stelbook (Blu-ray) (3 disc)

€38.03
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Pakattu eksklusiiviseen teräslaatikkoon. Rajoitettu painos. Laatikko sisältää.

Bryan luopuu työstään CIA:n palveluksessa asuakseen lähellä ex-vaimoaan Lenorea ja tytärtään Kimiä Los Angelesissa. Hän tietää, että hän on laiminlyönyt heitä molempia kaikki nämä vuodet eikä ole koskaan ollut läsnäoleva isä. Hän haluaa korjata tämän nyt, ja se kirpaisee hieman lisää, että hänen vaimonsa uusi aviomies on rikas, mukava ja hemmottelee tytärtään suuresti.

Bryanin on kuitenkin vaikea irrottautua menneisyydestään, ja hän näkee vaaraa kaikkialla. Kun hänen tyttärensä haluaa lähteä ystävänsä kanssa Pariisiin, hän vastustaa sitä jyrkästi, mutta antaa periksi saadakseen lisäpisteitä tyttärensä kanssa. Hänen pahin painajaisensa käy kuitenkin toteen, kun hänen tyttärensä kidnapataan. Bryanilla on vain 96 tuntia aikaa pelastaa hänet siltä, että hänet myydään prostituoiduksi ja että häntä ei luultavasti enää koskaan löydetä ulkona olevasta loputtomasta seksisuosta.

Entinen CIA-agentti Bryan Mills (Liam Neeson) pelasti tyttärensä raa'an ihmiskauppamafian kynsistä vuosi sitten. Mitään ei kuitenkaan unohdeta eikä anneta anteeksi, Bryanin menneisyys palaa vainoamaan häntä, ja murhat, jotka hänen oli pakko tehdä pelastaakseen tyttärensä, on sovitettava. Yrittäessään yhdistää perheen uudelleen hän kutsuu ex-vaimonsa Lenoren ja tyttärensä Kimin kaivattuun lomamatkaan Istanbuliin. Mutta siellä on myös yhden murhatun sieppaajan isä, joka on päättänyt kostaa poikansa kuoleman ja tuhota koko Millsin perheen.

Bryan Millsin elämä särkyy, kun häntä epäillään viattomasti murhasta. Tilannetta ei helpota se, että hän pakenee rikospaikalta, jolloin poliisi, FBI ja CIA jäävät hänen peräänsä. Bryan ei kuitenkaan aio katsoa sivusta, kun murhaajat pääsevät vapaaksi, tai ottaa riskiä, että he jahtaavat hänen tytärtään Kimiä. Hän käyttää tietämystä, jonka hän on kerännyt elämänsä aikana savuverhojen ja petosten avulla. Metsästetystä tulee metsästäjä.

Audio englanti

Tekstitys tanska suomi norja ruotsi  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tunnus:
5709165126826

Tuote on lisätty ostoskoriisi