• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Darkman 1-3 - Steelbook/Metal Pack Collection bluray

€38.03
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Darkman (1990)

Tohtori Peyton Westlake on synteettistä ihoa koskevassa tutkimuksessaan suuren läpimurron kynnyksellä, kun pahaenteisen Robert G. Durantin johtama jengi tuhoaa hänen laboratorionsa. Lääketieteellisessä kokeessa kauheasti palanut ja epämuodostunut Westlake yrittää rakentaa laboratorionsa uudelleen ja jatkaa suhdettaan entiseen tyttöystäväänsä Julien kanssa. Mutta vaikeinta taistelua hän käy itsensä sisällä. Darkmanin hahmo esiintyy monissa eri muodoissaan, ja hän on vääntäytynyt haluamansa uuden elämän Julien kanssa ja kostonhimonsa välillä.

Darkman II: Durantin paluu (1994)

Rikollisuutta vastaan taistelevan valepuvun mestari on palannut tässä toiminnantäyteisessä jatko-osassa Darkman-hittielokuvalle. Arnold Vosloo (Hard Target) näyttelee Darkmania, ja Larry Drake palaa sadistisena roistona Robert G. Durantina.

Tohtori Peyton Westlake (alias Darkman) saa apua eräältä tutkijakollegaltaan ja keksii vihdoin, miten hän voi palata entiseen itseensä. Mutta traagisten sattumusten sarja pakottaa hänet kokemaan uudelleen painajaisen, joka teki hänestä ruman.

Darkman huomaa kauhukseen, ettei Durant olekaan kuollut. Darkman haluaa kostaa Durantille, mutta huomaa nopeasti, että hänen vihollisensa on nyt entistäkin pahempi ja ahneempi, ja hän on päättänyt nousta alamaailman voimakkaimmaksi johtajaksi.

Darkman II: Durantin paluu on täynnä taukoamatonta toimintaa, jännitystä ja erikoistehosteita, jotka saavat sinut pureskelemaan kynsiäsi alusta loppuun.

Darkman III: Die Darkman Die (1996)

Westlake ja hänen synkkä alter egonsa Darkman palaavat kolmannen kerran taistelemaan rikollisuutta vastaan! Elokuva on täynnä toimintaa ja jännitystä, aivan kuten aiemmatkin elokuvat.

Westlake suostuu altistamaan pahoinpidellyn ruumiinsa kokeelliselle operaatiolle ja joutuu väkivaltaiseen selviytymispeliin itsensä, korvaamattoman arvokkaan tutkimuksensa ja kahden viattoman ihmisen hengen puolesta. Yksikin väärä liike, ja hän jää ikuisesti pimeyden loukkuun.

Tekstitys

Englanti

Tanskalainen

Norjalainen

Suomalainen

Kieli

Englanti  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tunnus:
5709165106828

Tuote on lisätty ostoskoriisi