• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Black Friday

Black Friday marssi Suomeen noin 2013 oltuaan pitkään suuri ja suosittu päivä Yhdysvalloissa. Marraskuun lopulle osuvasta päivästä on tullut jouluostosten lähtökohta ja se on monessa tapauksessa kasvanut joululoman jälkeistä muuten arvostettua keskipäivän myyntiä.

Siitä on tullut päivä, josta myöhemmin tuli kokonainen viikonloppu ja viikko, jolloin useimmat kaupat houkuttelivat parhailla alennuksilla ja ovat rikkoneet vuodesta toiseen myyntiennätyksiä ympäri maata. Päivästä on tullut sellainen, jota monet odottavat ja säästävät vuoden aikana ja sitten toivovat, että se, mitä he haluavat, sisällytetään suuriin alennuksiin.

Päivästä tulee joskus huono maine, ja sen sanotaan rohkaisevan impulsseihin ostoksia ja riskin juuttua osamaksuihin, joita ei oikein kestä, mutta monille se on päivä, jolloin heillä on viimein varaa ostaa niitä tavaroita, joita heillä on. säästetty vuoden aikana. Kyse voi olla kalliimmista asioista, kuten elektroniikasta tai lastenvaatteista suurelle perheelle, jolla ei muuten olisi ollut varaa uusiin vaatteisiin lapsilleen. Toisin sanoen Black Fridaysta on paljon kerrottavaa, ja se on ehdottomasti päivä, jota kannattaa jatkaa.

Asiakkaille hyödyllisyyden lisäksi Black Friday on loistava tilaisuus myymälöille myydä asioita, joista olisi muuten ollut vaikea päästä eroon, ja samalla tehdä tilaa kaikelle uudelle, joka usein tulee joulun jälkeen ja ennen kevättä. Jouluostosten aloituksena siitä on tullut myös päivä, jolloin monet ihmiset käyttävät tilaisuutta ostaa joululahjoja perheelle ja ystäville, mikä puolestaan ​​voi auttaa vähentämään stressiä, joka muuten usein liittyy jouluostoksiin, kun kaikki ostokset ovat tehty yhdellä kertaa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi