• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Stephen King - IT Chapter 2 4K Ultra HD bluray (import)

€50.66
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Brawlout on vaikutusvaltaa kanssa kahvi- ja pelitiloja, ja seokset alustan Fighters mekaniikka perinteisen taistelevat pelaamisen tyylikäs ja nesteen Battle Royale.

Sen sijaan, että hidas puolustava kamppailut, go Brawlout all-in paahtava nopeus akrobatiaa alustan taistelijat ovat tunnettuja.

täyttämällä tasapaino kasvava kilpailu kohtauksen ja genre seurapeli juuret, toivoa Brawlout jotta tavata veteraanit alustan kamppailut, arjen tuulettimet ja tulokkaita. < p> Jokainen hahmo Brawlout on oma ainutlaatuinen pelityyli, kuten merkki arkkityypit nähneet muiden taistelijoita. Olitpa grappler tai kiire alas harrastaja, siellä on taistelija sinulle Brawlout.

Tällä hetkellä kuusi alkuperäistä merkkiä ja kaksi suosittua indie hahmoja, jotka mahdollistavat monipuolisen pelimuotoja. Sitä paitsi kosmeettinen nahat, kukin alkuperäinen Brawlout merkin kolme vaihtoehtoa, vaihtoehtoisia versioita merkin eri tilastot, vaatteita ja jopa uusia liikkeitä. Näiden varianttien, rähinä läpikotaisin merkkiluettelo 18 yksittäistä taistelijoita. Etsi taistelija ja muunnelma, joka sopii sinulle ja ajaa kovaa taistelukentällä.

Lisäksi tunnettujen liikenteenohjausmenetelmin wavedashing ja airdodging, lisää Brawlout ylimääräistä mekaniikka löydy muista tappelupelit. Rage mittari täytteet kun molemmat tehdä ja ottaa vahinko ja voit joko tauon komboja Rage Burst tai valloilleen kanssa raivon tilassa. Rage Burst myöhennetään vastustajia, rikkoivat yhdistelmä ja antaa pelaajalle mahdollisuuden luoda joitakin tilaa rahoituskustannukset puoli sen raivon metriä. Jos mittari on täynnä voit aktivoida raivon tilassa, mikä lisää määrä knockback aiheutat samalla vähentää määrää knockback otat.

Mitä tiloissa on Brawlout kaikki mitä odottaa tavallisella alustan taistelija ja hieman enemmän. Jopa neljä pelaajaa voi kilpailla joko ajoitettu, paperia tai lagkamper:

  • Kaikki samassa laitteessa
  • Jokaisessa laitteensa kanssa, ei Internet, lähiverkon
  • verkossa joko ystävien tai muiden Brawlout pelaaja
  • AI vastustajat ovat myös käytettävissä, jos haluat asianajajana komboja ystävän kanssa, tai jos sinun täytyy täyttää vapaa-for-all. Harjoittelu Advanced Oppaat tai mennä haastava Arcade Towers


  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi