• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Stanley Kubrick - Limited Edition Film Collection 4K Ultra HD (import Sv text)

Nälkäpeli perustuu Suzanne Collins myydyin romaani on sama nimi, kauhistuttavasta tulevaisuutta, joka on julmaa, raakaöljyn, vääriä ja oikeastaan ​​vain yksi asia - pitää ihmiset kurissa.

Joka vuosi suorana lähetyksenä Hunger Games on yksi suurimmista median tapahtumia. Kustakin piirin arvottiin kaksi nuorta kahdentoista ja kahdeksantoista osallistua kilpailuun. He välittömästi lähetettiin pääkaupunkiin, missä ne tyylistä, huoliteltu ja esitellään live haastatteluja, ja sitten osallistua peliin, jossa vain yksi voittaja - se, joka selviytyy.

Katniss Everdeen on neljätoista. Hän rakastaa pikkusiskonsa Prim ennen kaikkea ja yrittää suojella häntä kaikelta kamala kahdessatoista piirit, mutta Hunger Games, hänellä ei ole mitään suojaa. Kun Primin nimi vedetään arvonnassa Katniss ei näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin ottaa itse Primin paikkansa pelit ...

Katniss ajatellut, että voittoa Nälkäpeli oli sama kuin menestystä, onnea ja onni, mutta sen sijaan se johtaisi vain pelätä.

pääomaa ei ole tyytyväinen hänen. Suoritukseensa stadionilla ajaneet rohkeutta kapinallisjoukkojen - ja kapinointi vahvistuu, niin ei riski Katniss ja hän rakastaa - kuten Gale ja Peeta vying hänen edukseen. Jokainen valinta hän tekee on kohtalokkaat seuraukset.

Seuraamme sankarittaremme Katniss Everdeen hän johtaa Panems kaksitoista kaupunginosat kapinaan korruptoitunut pääomaa Capitol. Sota, joka päättää kohtalosta Panems paisuu ja Katniss on päättää, kuka hän voi luottaa, ja tekemään kaiken tarvittavan suojella perhettä ja heidän ystävänsä ...

Vaikka kansa Panem on täysimittainen sota, vastakkain Katniss presidentti Snow lopulliseen ratkaisuun. Yhdessä hänen lähimpien ystävien - Gale, Finnick ja Peeta he lähtevät lähetystyöhön, jossa heidän on riski kaiken pelastaa Panems asukkaille ja järjestää murhayritys presidentti Snow, joka on tullut yhä pakkomielle tuhota hänen. Tappava ansoja, vihollisia ja moraalisia valintoja, jotka odottavat haastaa Katniss enemmän kuin mikään areenalla Hunger Games koskaan tehty.

Kieli
Euroopan Hunger Games 4K
Englanti: Dolby Atmos
ranska (Kanada): Dolby Digital 5.1
espanja: Dolby Digital 5.1


Nälkäpeli: syttymisen 4K
Englanti : Dolby Atmos
Englanti: Dolby TrueHD 7.1 (48 kHz, 24-bit) B ranskaksi: Dolby Digital 5.1 (640 kbps) B espanjaksi: Dolby Digital 5.1 (640 kbps)


Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 4K
Englanti: Dolby Atmos
Englanti: Dolby TrueHD 7.1 (48 kHz, 24-bit)


Nälkäpeli: Matkijanärhi , osa 2 4K
Englanti: Dolby Atmos
ranska (Kanada): Dolby Digital 5.1
espanja: Dolby Digital 5.1
& nbsp;
tekstitykset
The Hunger Games 4K
Englanti, Englanti SDH, ranska, espanja


Nälkäpeli: syttymisen 4K
Englanti, Englanti SDH, espanja


The Hunger Games: Matkijanärhi, The L 1 4K
Englanti, Englanti SDH, ranska, espanja


Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 2 4K
Englanti, Englanti SDH, ranska, espanjaValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
803

Tuote on lisätty ostoskoriisi