• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Glass - 4K Ultra HD (Inkl Bluray) import med svensk text

€33.86
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Koska kokoelma on sideshows Mythos sarja keräilijän, joka mahdollistaa kerääjä voi kuvitella, mitä olisi voinut olla, mutta ehkä ei koskaan ollut. Myyttejä, jotka on tarkoitettu saavan alkunsa silmä ja täydennetään mieli.

Boba kuudennen Scale Kuva ainutlaatuisesti veistetty mandalorisk panssari, mukaan lukien hänen ikoninen kypärä nivelletyn mittaetsinruudun lento puku ja liivi kehon panssarit, polvisuojat ja aseiden ranne, kaikki yksityiskohtaisesti erottuva Mythos sää . Boba ainutlaatuinen puku on myös kulunut tygponcho, eli kama hame laukkuja, nilkan ja useita vyöt sivulaukuilla ja midjepåsar. Kukin suihku metsästäjien täytyy palkinnot todistaa taito - Boba tulee kolme akselissa wookiee punokset synteettistä karvaa ja kolme ainutlaatuista valosapeliaan sankareita otettu hänen laskenut tavoitteista.

kuudes asteikko Boba Rasva sisältää irrotettavan Z 6-jäseninen rakettireppu raketti vahvistin, neljä monitoiminen kisko työkalu ja taktinen veitsi nilkka asennettu takki. Hänellä on myös arsenaali tulivoimaa, kuten EE-3 -karbiinikiväärillä räjähdys, aivotärähdyksen kranaatinheitin, eli BlasTech DLT-19 raskasta räjäytys aseet kamomslag ja Sacros K-11 räjäytys ase. Kuvassa mukana kahdeksan vaihdettavat kädet, kuten pari nyrkillä pari neutraalia kädet, pari mukaansatempaava kädet, oikea avtryckarhand ja vasemman etujalat kädellä.

jahtaa seuraavan pala oman Mythos matkan ja lisätä Boba kuudennen Scale Kuva omaan Galaxy Star Wars collectibles tänään!  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi