• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Captain America Winter Soldier 4K Ultra HD + Bluray

€27.43
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

tappaja välissä KGB ja CIA pelata kaksi toisiaan vastaan ​​ja yrittää saada takaisin elämänsä Anna; hienostunut ja tyydyttää toimintatrillerissä kirjoittanut ja ohjannut Luc Besson.
ANNA POLIATOVA (Sasha Luss) löysi mallinnus partiolainen kun hän myy tchotchkes klo veneet markkinoilla ja vapautetaan Pariisiin, jossa hän tulee välitön sensaatio muodin maailmassa . Mutta takana sen hieno ulkoa, Anna on tappava salaisuus - hän on KGB-koulutettu tappaja. Palkattu hänen loukkaava, väärä henki poikaystävä tappoi agentti ALEXEI TCHENKOV (Luke Evans), hänelle annettiin mahdollisuus valita: viettää viisi vuotta Neuvostoliiton operatiiviset tai mennä hänen myöhään rakastaja.
hätkähdyttävän ilme pääsyä niiden tavoitteena on Anna ylhäältä voimavara manageriaan, Olga (Helen Mirren), mutta kun lopussa sen viisivuotisen sopimuksen lähestyvän, hän saa tietää, että KGB ei aio kunnioittaa sitä. Kun CIA-agentti LENNY Miller (Cillian Murphy) yrittää pakottaa hänet työhön kaksoisagenttina, Anna luukut suunnitelma vapauttaa hänen molemmista - tai saada hänet tapetaan. Tietäen, että jokainen hänen kontaktit ovat valmiita pettämään häntä, asettaa kaksi vastakkain vaatii aivan hänen aivonsa, hänen sex appeal ja hänen tappaja taitoja menestyä.
pelottava ja henkeäsalpaavan toiminnan ja odottamattomia kaksinkertainen peli ajaa älykäs, tyylikäs spionthrilelr kimaltelevaa maailman ylimielisyydestä.

Kuvatekstit
Englanti
espanja

< strong> Ääni
Englanti (Dolby Atmos) B-espanja (Dolby Digital 5.1)  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi