• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Apollo 11 4K Ultra HD (import)

€46.97
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Eilen kaikki tiesivät Beatles. Nykyään vain Jack Muistaa Heidän kappaleensa. Hän on noin to've tullut hyvin iso juttu. Vuodesta Oscar®-palkittu ohjaaja Danny Boyle (Slummien miljonääri, Trainspotting, 28 päivää myöhemmin) ja Richard Curtis, Oscar-ehdokkuuden käsikirjoittaja Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Rakkautta vain ja Notting Hill on rock? N? rulla komedia musiikista, unelmia, ystävyyttä, ja pitkä ja mutkainen tie, joka johtaa elämäsi rakkaus.

Jack Malik (Himesh Patel, BBC: n EastEnders) on kamppailee laulaja-lauluntekijä pienessä Englanti merenrantakaupunki Kenen unelmat kuuluisuuteen nopeasti hiipumassa, huolimatta kovasta antaumuksella ja tueksi lapsuuden paras ystävä, Ellie (Lily James, Mamma Mia! taas mennään). Sitten, kun friikki bussi onnettomuus aikana salaperäinen maailmanlaajuinen sähkökatkos, Jack herää huomaamaan, että Beatles ei ole koskaan ollut olemassa? Ja hän löytää itsensä hyvin monimutkainen asia todellakin.

Performing kappaleista suurin bändi historian maailmassa, joka ei ole koskaan kuullut heidän, ja hieman apua hänen teräksestä hyväsydäminen amerikkalainen agentti, Debra (Emmy-voittaja Kate McKinnon television Saturday Night live), ja hänen poskeaan-mutta-hurjasti-epäluotettavia roudari Rocky (JOEL Jugoslavian, HBO: n Game of Thrones), Jack maine räjähtää. Mutta hänen tähti nousee, hän saattaa menettää Ellie yksi henkilö, joka aina uskoivat häneen. Kun ovi välillä vanhan ja uuden elämän sulkeminen, Jack täytyy saada takaisin, jos hän kuului aikoinaan ja todistaa, että kaikki mitä tarvitset on rakkaus.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi